Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca pui in ureche o bucatica de ceapa

Naturiste

Ce se intampla daca pui in ureche o bucatica de ceapa

Leacurile naturiste din batrani raman unele dintre cele mai bune remedii in cazul afectiunilor minore. Iata ce se intampla daca pui ceapa in ureche!

Marele avantaj al leacurilor mostenite de la bunici este ca nu sunt atat de nocive pentru organism precum medicamentele din comert. Bineinteles, acestea au efect doar pentru afectiuni minore si in niciun caz nu trebuie sa fie folosite daca boala se agraveaza sau daca medicul le interzice.

Ei bine, ceapa este una dintre cele mai bune legume cand vine vorba despre remedii naturale. Afla in continuare ce se intampla daca pui in ureche o bucatica de ceapa.

Ceapa este foarte buna pentru a inlatura febra la copii. Se imnoaie cateva inele de ceapa in otet de mere si se pun pe talpile bolnavului, apoi se incalta cu sosete. O bucata mica de ceapa se puen si in ureche. Febra va reveni la o temperatura normala imediat.

Citeste si: Ceapa si vin rosu sau cum sa fii „sanatos tun”!

Vezi si: Ține o ceapă tăiată în încăpere și vezi ce se întâmplă

Ceapa are rolul de a vindeca organismul de infectii si de a intari imunitatea. Se fierbe lapte si se pune peste o felie groasa de paine, apoi se rade ceapa deasupra. Framanta pasta obtinuta si apoi foloseste-o ca o compresa, intr-un tifon, peste locul infectat.

Ceapa opreste sangerarea : daca ai o taietura mica sau o rana superficiala, aplica un tifon in care ai pus o felioara de ceapa. Sangerarea va inceta foarte repede.

De asemenea, ceapa trateaza arsurile solare: pune cateva felii de ceapa pe zona afectata, lasa 2 minute, apoi pune abus de ou.

Ce se intampla daca pui in ureche o bucatica de ceapa

O bucatica mica de ceapa in urche te ajuta sa scapi de tuse, caci omoara bacteriile din corp, dupa ce patrunde in sange. De asemenea, te scapa de durerile de cap si de urechi, pentru ca ceapa reduce inflamatia.

Atentie: acest articol are rol informativ si nu inlocuieste vizita la medic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top