Connect with us

Revistateo.ro

Îți alegi singur poza de profil de pe Facebook? Este o greșeală pe care multe persoane o fac. Iată despre ce este vorba și acre este părerea specialiștilor.

Stil de viata

Ce se întâmplă dacă îți alegi singur poza de profil pentru Facebook

Fotografia de profil de pe Facebook spune multe despre tine. Potrivit specialiștilor, este bine să nu alegi singur poza de profil pentru rețelele de socializare. Iată de ce.

Ce se întâmplă dacă îți alegi singur poza de profil pentru Facebook

Potrivit specialiștilor, dacă în fotografia de profil apare, pe lângă chipul tău, și altceva, spre exemplu animalul de companie sau diferite obiecte, înseamnă că esti o persoană nevrotică. Pe de altă parte, fotografia de profil care arată că ești amuzat de o anumită situație, arată că ești o persoană care vrea să încerce noi experiențe. Iar dacă fotografia de profil este una profesională, lucrul acesta arată că ești o persoană care pune mare preț pe sinceritate.

Oamenii prietenoși pun pe Facebook imagini în care zâmbesc. De asemenea, pot opta pentru poze în care sunt alături de prieteni. Persoanele extrovertite tind să pună pe Facebook imagini colorate. Scopul este acela de a părea mai tinere.

Potrivit specialiștilor, nu este bine să ne alegem singuri pozele de profil pentru Facebook. Este indicat să cerem ajutorul înainte de a face această alegere, pentru a părea persoane inteligente și prietenoase, scrie Gândul.

De ce nu este bine să îți alegi singur poza de profil de pe Facebook

În cadrul cercetării au fost analizate 102 pagini de Facebook ale unor studenți. Concluzia specialiștilor este aceea că oamenii au tendința de a alege greșit pozele de profil. De aceea, oamenii care văd pozele alese de ei au tendința de a-i înțelege greșit și de a-și face păreri greșite despre ei.

”Acest lucru poate ajunge să aibă un impact major asupra interacţiunilor pe care oamenii le au în mediul online, asupra impresiilor pe care ceilalţi şi le formează despre o anumită persoană. Dar şi deciziile pe care ei le iau în legătură cu persoana respectivă. Între aceste decizii se pot numără cele legate de angajare, prietenie, acordarea votului. Sau chiar planificarea unei întâlniri romantice cu respectiva persoană”, spune David White, principalul autor al studiului legat de pozele de profil de pe Facebook.

Articole pe aceeași temă:

Cum ajunge Facebook sa-ti creeze dependenta, la fel ca jocurile de noroc

Știai că obiceiul de a da Like pe Facebook te poate îmbolnăvi?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top