Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca bei zilnic un pahar de suc de morcov

Stiri

Ce se intampla daca bei zilnic un pahar de suc de morcov

Un pahar de suc de morcov pe zi te poate feri de numeroase probleme de sanatate. Nici nu iti imaginezi cate beneficii poate avea aceasta bautura atat de simpla. Morcovii contin nutrienti importanti pentru organismul uman si combat una dintre cele mai grave boli ale secolului in care traim: cancerul.

Un pahar de suc de morcov iti va oferi energia necesara pe parcursul zilei, va imbunatati modul in care sistemul tau imunitar functioneaza si te va ajuta sa pierzi kilogramele in plus. Daca vrei sa ii oferi o aroma deosebita acestei bauturi o poti combina cu mar, telina, tulpina de telina sau portocale. Morcovul este o sursa excelenta de vitamina C, un antioxidant puternic care protejeaza organismul de radicalii liberi si ajuta sistemul imunitar sa iti protejeze organismul.

CITESTE SI: NU REINCALZI NICIODATA ACESTE MANCARURI. DEVIN TOXICE

CITESTE SI: CUM TE ELIBEREZI DE STRES IN MAI PUTIN DE O ORA

Consumand un suc de morcov pe zi vei oferi corpului o cantitate mare de potasiu, mineral esential pentru reducerea colesterolului. Potasiul previne incarcarea arterelor si ajuta sangele sa circule in parametrii normali. Morcovul contine si o cantitate considerabila de magneziu, foarte important in dieta persoanelor care se confrunta cu stresul si oboseala cronica.

De-a lungul timpului multi cercetatori au constatat faptul ca sucul de morcovi consumat zilnic ajuta la prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase. Este foarte important sa prepari suc din morcovi organici, care nu au fost tratati prin nicio metoda. Doar asa te vei bucura de toate beneficiile pe care aceste legume ti le ofera. Bea in fiecare zi un pahar de suc de morcov, timp de cel putin 8 saptamani. Rezultatele nu vor intarzia sa apara! Un strop de lamaie sau sucul de la o portocala vor imbunatati atata gustul cat si valoarea nutritionala a sucului.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top