Connect with us

Revistateo.ro

Preotul Necula spune ce nu trebuie să faci în Postul Crăciunului.

Stil de viata

Ce se întâmplă cu femeile care intră în biserică în perioada menstruației. Preotul Necula surprinde cu explicația

Unii preoți susțin că este mare păcat ca femeile să intre în biserică atunci când se află în acea perioadă a lunii. Nu și părintele Constantin Necula.

Ce se întâmplă cu femeile care intră în biserică în perioada menstruației?

Preotul de la Sibiu care a căpătat notorietate pe rețelele de socializare a fost întrebat dacă femeile au voie să intre în biserică atunci când sunt la menstruație. Răspunsul dat de duhovnic este surprinzător.

„Nu avem ce să discutăm aici. Intrați liniștite măcar până acolo unde vă simțiți bine. Cred că unii dintre noi exagerăm foarte, foarte mult în gestica asta ginecologică. Că nu avem niciun cabinet ginecologic montat lângă biserică să ne spună în ce perioadă a lunii sunteți.

CITEȘTE ȘI: Părintele Necula, mesaj pentru femeile căsătorite: „Este o problemă de dragoste”

Părintele Cleopa, despre greșeala pe care o fac toți credincioșii în biserică

De obicei știți singure și respectați această frumusețe a întâlnirii cu curățenia. Vă întreb și eu așa, că-s mai prost, mai tâmpițoi de felul meu, dacă mireasa e în acea perioadă, nu o cununăm? Îi spunem, te duci acasă, mai stai cinci zile și ne întoarcem marți…?”, a explicat Constantin Necula.

Preotul Necula face des câte o întâlnire cu studenții de la Teologie și presa pentru a aduce în discuție teme ale societății actuale, cu toate tarele ei, văzute și explicate din punct de vedere creștinesc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top