Connect with us

Revistateo.ro

zahar in sange

Stiri

Ce sa incluzi in dieta ta ca sa elimini ZAHARUL din sange!

Daca ai un nivel crescut de zahar in sange, cateva alimente te ajuta sa scapi de problema si sa previi diabetul. Vezi ca trebuie sa incluzi in dieta ta!

Poti sa iti faci mancarea mai sanatoasa si mai gustoasa adaugand in dieta ta cateva alimente care lupta impotriva diabetului si reduc inflamatia din organism. Pe toate le gasesti in natura!

Toate condimentele si verdeturile urmatoare au efecte benefice impotriva diabetului, deoarece reduc nivelul de zahar din sange. Alege aromele care iti plac si nu te teme sa experimentezi: combina-le cu mancarurile preferate pana cand gasesti gustul care sa iti bucure papilele gustative!

CITESTE SI: 3 zile de dieta de detoxifiere cu ANTIOXIDANTI

CITESTE SI: INCREDIBIL: Cum poti da in diabet de la OJA DE UNGHII si FIXATIV. Ce avertisment primesc gravidele

BUSUIOC

Este un ingredient aromatic ce se foloseste mult in bucataria italieneasca, insa se potriveste bine si in alte feluri de mancare: salate, supe, tocanite. Reduce nivelul de zahar in sange si scade riscul de diabet.

MUSETEL

Musetelul reuseste sa „trimita” zaharul din sange la ficat, unde este depozitat. De aceea, are si un efect calmant excelent. Bea in fiecare seara o cana de ceai de musetel.

SCORTISOARA

Scortisoara reduce nivelul de zahar in sange, scade colesterolul si vindeca inflamatiile. In afara faptului ca o poti folosi pentru dulciuri, in cafea sau in ceai, scortisoara se potriveste bine si cu unele preparate sarate, in special cele cu specific asiatci.

MARAR

Mararul este foarte folosit in bucataria romaneasca, ceea ce este foarte bine! Cercetatorii spun ca elementele chimice din marar ajuta in lupta cu diabetul.

GHIMBIR

Studiile au dovedit ca ghimbirul scade nivelul de zahar in sange dar si nivelul de colesterol. Si este foarte usor de consumat: ras sau sub forma de pudra in mancarea sarata, transformat in pasta pentru deserturi sau taiat felutie si infuzat in apa fierbinte sub forma de ceai.

USTUROI

Usturoiul nu doar ca reduce nivelul de zahar in sange dar stimuleaza productia unei proteine care lupta impotriva inflamatiilor. In plus, se potriveste cu multe feluri de mancare!

MENTA

Menta contine antioxidanti care lupta impotriva diabetului, bolilor de inima, impotriva imbatranirii si a cancerului.

ATENTIE! Acest articol este scris cu titlu informativ si nu inlocuieste vizita la medic!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top