Connect with us

Revistateo.ro

Cand apar certurile in cuplu, este bine sa tineti cont de anumite lucruri, astfel incat situatia sa nu devina mult mai tensionata.

Cuplu

Ce sa faceti cand apar certurile in cuplu

In orice cuplu apar certuri. Insa, este bine sa stii ce trebuie sa faci pentru a depasi acele momente. Mai jos vei gasi cateva sfaturi utile. Iata ce puteti face cand apar certurile in cuplu.

Ce puteti face cand apar certurile in cuplu

1. Numara pana la 10. Poate parea ciudat, insa functioneaza. Daca partenerul de cuplu iti spune ceva ce nu iti place, inainte de a reactiona, este bine sa numeri in gand pana la 10. Astfel, te vei calma si nu ii vei da un raspuns pe care mai tarziu l-ai putea regreta. Si, astfel, conflictul nu va lua proportii.

2. Stabiliti un cuvant sau un semn prin care sa va dati de inteles ca este bine sa va orpiti. Este o modalitate prin care evitati sa se agraveze conflictul. Astfel, va veti transmite unul celuilalt ca a venit momentul sa va opriti.

3. Nu incerca sa castigi. Nu trebuie sa ai mereu dreptate. In plus, intr-o cearta in cuplu, nu este important sa va concentrati asupra faptului ca unul dintre voi va castiga. Ideal este sa gasiti o modalitate prin care sa va rezolvati problemele.

4. Nu trebuie sa va certati pentru orice. Este normal sa aveti opinii diferite in legatura cu anumite lucruri. Insa, asta nu inseamna ca trebuie sa va certati din acest motiv.

5. Imbratisati-va! Astfel, va veti aminti unul celuilalt ca va iubiti si va doriti sa fiti impreuna. Nu trebuie sa iti fie teama sa ceri o imbratisare sau, din contra, sa iti imbratisezi partenerul de cuplu atunci cand sunteti intr-o situatie tensionata.

6. Umorul va poate ajuta. Atunci cand va certati, daca veti face o gluma sau un lucru amuzant, atunci lucrul acesta va poate ajuta. Nu incercati sa fiti ironici sau rautaciosi. Un lucru amuzant va fi mereu de ajutor.

7. Este in regula sa dormiti desi nu v-ati impacat. Specialistii spun ca nu se va intampla nimic daca veti face asta. Aveti nevoie de timp pentu a va gandi la ceea ce s-a intamplat, iar in ziua urmatoare veti vedea lucrurile altfel.

Articole pe aceeasi tema:

Cum iti distrugi relatia de cuplu in fiecare zi, fara sa stii

Lucruri pe care nu ar trebui sa le faci pentru un barbat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top