Connect with us

Revistateo.ro

Instant

Ce PROBLEMA SUFLETEASCA ai, in functie de DURERILE FIZICE

Fiecare durere fizica are la origine o problema sufleteasca. Vezi ce necaz spiritual te pandeste daca te dor umerii, simti disconfort la nivelul fruntii sau simti un junghi in spate.

Corpul uman este ‘impanzit’ de 7 chakre importante (puncte energetice) care, daca intampina ‘accidentari’ se vor resimti la nivel celular. Durerea de spate, de pilda, sugereaza o durere cauzata de o problema nerezolvata a trecutului. Durerea de spate te predispune la stari melancolice si ascunde un mare secret pe care ori nu l-ai inteles suficient de bine ori nu te-a interesat sa il folosesti in favoarea ta.

CITESTE SI: Calculeaza-ti MINUTUL DE AUR, momentul in care ti se indeplinesc TOATE DORINTELE, ZI DE ZI!

CITESTE SI: Care este DESTINUL tau in functie de CIFRA NUMELUI! Vezi ce spune NUMEROLOGIA!

Daca simti disconfort la nivelul tamplelor, esti o persoana fricoasa. Oamenii care nu au curaj sa mearga mai departe simt adesea dureri puternice in aceasta parte a corpului. Usturimea ochilor semnifica invidia, incapacitatea de a te bucura de binele celorlalti, faptul ca iti propui sa vezi doar lucrurile negative la oamenii din jurul tau.

Daca te dor picioarele refuzi cu orice pret sa mergi mai departe in viata. A fi cu picioarele pe pamant nu inseamna a renunta la toate visele si a ramane pe loc! In schimb, durerea mainilor simbolizeaza obsesia unei persoane de a controla totul, de a detine cheile succesului recurgand la siretlicuri si manipulari care mai de care mai subtile.

Problemele celui de-al treilea ochi se manifesta prin durerea fruntii. Lipsa iluminarii interioare intepeneste fiinta umana in procesul propriei sale cunoasteri si dezvoltari.

Ce problema sufleteasca ai daca te doare nasul? Nu poti trece peste barfele celor din jur si nu ai capacitatea de a ignora persoanele care nu iti plac de nicio culoare.

Daca genunchii te lasa la pamant, esti o persoana prea orgolioasa. Iti place sa te lauzi toata ziua si nu accepti deloc criticile. Durerea in solduri se poate traduce prin proasta gestionare a propriei libertati si arata lipsa respectului pentru libertatea celuilalt.

Nu comunici suficient de bine si esti extrem de emotionat cand trebuie sa tii un discurs in public? Vei avea dese senzatii de iritatie in gat.

CITESTE SI: De ce simţim la nivelul corpului durerea emoţională

CITESTE SI: Asculta-ti BIORITMUL! Vezi ce sa faci la fiecare ORA din zi!

Durerile de stomac arata proasta digerare a ideilor care contravin principiilor tale iar cele de piept indica un semnal de alarma in privinta supraprotectionismului pe care il manifesti pentru cei dragi.

Gelozia, in schimb, duce la surzire iar excesul de dorinte sexuale perverse ataca organele genitale si fesele. Durerea de cap este specifica persoanelor incapabile sa faca diferenta dintre emotie si ratiune.

Sursa foto: ravenryusucreative.deviantart.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top