Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Ce personalitate ai, in functie de culoarea preferata a rujului tau

Stiai ca rujul pe care il alegi, sau, mai exact, culoarea acestuia, spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta? Descopera si tu!

CULOAREA ROZ

Daca preferi sa te dai cu ruj roz asta inseamna ca esti o persoana destul de pretentioasa si superficiala. Pui accent pe lucrurile materiale si iti faci prieteni inclusiv in functie de situatia lor financiara. Iti place sa mergi in vacante in cele mai luxuriante destinatii si nu accepti sub nicio forma sa dormi in vreun hostel sau orice hotel care are sub 5 stele.

RECOMANDARE: TEST DE PERSONALITATE: Tu și fructul preferat
CULOAREA ROSU

Daca preferi culoarea rosie pentru rujul tau atunci esti o persoana care este mereu pusa pe atacat. Te simti bine cand te iei la harta cu ceilalti sau ii ironizezi. De asemenea, ai si o latura sensibila pe care nu iti place sa o arati celor din jur.

CULOAREA MOV

Daca preferi sa te dai cu mov pe buze atunci esti o persoana rece in aparenta dar foarte calda in interior. Iti este teama sa te deschizi cu cei din jur deoarece nu ai foarte mare incredere in oameni. Daca ai putea, i-ai face pe toti la fel de iubitori si de darnici ca si tine.

RUJUL NUDE

Daca preferi sa nu te dai deloc cu ruj sau sa alegi o varianta nude, adica o culoare cat mai apropiata de culoarea naturala a buzelor tale, esti o persoana care mimeaza transparenta. Iti creezi o imagine falsa despre tine pe care le-o vinzi celor din jur. Intr-un final nu vei avea prea multe oportunitati si vei claca.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege o floare din imagine și vezi ce spune despre PERSONALITATEA ta!

RUJUL NEGRU

Daca iti place sa iti innegresti buzele, asta inseamna ca ai o personalitate extrem de puternica. Celor din jur le este frica de tine iar opinia ta se impune de fiecare data cand calci intr-un loc.

Sursa foto: clipartpanda.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top