Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce numar ai la casa? Afla VIBRATIA LOCUINTEI tale si vezi daca e BANTUITA!

Fiecare locuinta (casa sau apartament) are numarul ei. Stiai ca acest numar indica vibratia, energia caminului in care traiesti? Afla ce spune numarul casei despre mediul in care traiesti si vezi daca este bantuita!

Cum se calculeaza numarul energetic al casei tale:

Numarul energetic poate fi doar de la 1 la 9 ceea ce inseamna ca daca numarul casei tale este format din doua sau mai multe cifre, va trebui sa le aduni pana cand obtii un singur numar. Exemplu: Sa zicem ca locuinta ta are numarul 345. 3+4+5=12 > 1+2 = 3, deci vibratia casei tale va avea valoarea 3.

VIBRATIA CASEI 1

In aceasta locuinta este bine sa locuiasca persoanele care au ambitii mari. Casa a carui numar vibrational este 1 nu va fi niciodata bantuita si asta datorita puterii magice care o guverneaza.

CITESTE SI: Vibrațiile personale, influențate de inițiala numelui tău. Vezi cum poți deveni o persoană mai FERICITĂ

CITESTE SI: 13. De ce este acest numar unul blestemat

VIBRATIA CASEI 2

Locuinta ta este inconjurata de energie pozitiva. Vitalitatea este peste tot, in orice cotlon al camerei tale. Punctul forte al locuintei tale este ca, desi pot patrunde spiritele rele in ea, printr-o simpla stropire a peretilor cu apa sfintita alungi orice rau.

VIBRATIA CASEI 3

Acesta este numarul iubirii. 3 simbolizeaza familia perfecta: 2 este numarul parintilor + 1, numarul copilului. Casa ta poate fi bantuita daca ai tai copii locuiesc cu tine.

VIBRATIA CASEI 4

Numarul 4 este destinat familistilor. Locuinta a carui numar vibrational este 4 a fost bantuita de cel putin 6 ori in trecut. Casa ta a fost in trecut locul unor razboaie spirituale uriase.

VIBRATIA CASEI 5

Acest numar este destinat aventurierilor, persoanelor care sunt mereu pe drumuri, oamenilor mereu ocupati. Energia pozitiva nu lipseste din viata ta.

VIBRATIA CASEI 6

Cu siguranta locuinta ta este bantuita. 6 este cifra Diavolului si are un lipici urias la chemarea sufletelor care nu si-au gasit linistea dupa moarte.

VIBRATIA CASEI 7

Aceasta cifra poate fi si buna si rea. 7 poate fi vazut si ca simbolul coasei (despre baba cu coasa nu mai are rost sa amintim) dar este si o cifra a norocului.

VIBRATIA CASEI 8

Casa ta este locul petrecerilor si a suferintelor uriase. Are lipici la invitati cu turma. Daca locuinta ta este relativ goala pe parcursul unei zile, exista sanse ca spiritele adormitilor sa isi faca adapost in ea.

CITESTE SI: Profetia SOCANTA a lui NOSTRADAMUS pentru toamna aceasta! SATURN DISPARE, LUMEA NOUA APARE!

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Afla cine te barfeste!

VIBRATIA CASEI 9

Si casele ale caror numar vibrational este 9 poate fi bantuita intrucat 9 este, de fapt, 6 intors. Vibratia casei 9 prezinta si aspecte pozitive: locul in care petreci cel mai mult din timp te inspira la a crea lucruri cat mai interesante.

Sursa foto: waymarking.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top