Connect with us

Revistateo.ro

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Cum ridici VIBRAȚIA casei în care locuiești. Ritualuri benefice după Bobotează

Astro-FUN

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Cum ridici VIBRAȚIA casei în care locuiești. Ritualuri benefice după Bobotează

Ce putem face ca să piutem ridica vibrația casei? Și ce este această vibrație a casei. Au explicat în emisiunea Adevăruri Ascunse bionergeticianul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Vorpochievici.

„Există casei care te îmbrățișează, nu-ți dă voie să pleci. Există case în care nu te atrag să te duci. Să scăpăm de lucruri care ne încarcă casă. Dacă nu le folosim, să le dăm mai departe.

Sunt persoane care se lasă mai repede atrase de tot feluri de lucruri. Sunt oameni care iubesc tot ceea ce înseamnă vechitura. Dacă ne apucăm să colecționăm tot înseamnă să ne facem toți muzeu acasă.

Acele lucruri benefice care pentru tine au o conotație, când le dăruiești cu dragoste știi că cineva le poartă cu drag.”, a spus Lidia Fecioru.

„Cei care au T iubesc tot ce înseamnă anticul, sunt colecționări extraordinari. Dar dacă colecționăm orice, ajungem să avem prea multe. Acele lucruri benefice, care aveau o conotație, în momentul în care le-ai dăruit, conotația e amplifică”, a spus și maestrul Voropchievici.

„Eu nu mă atașez de nimic, doar de oamenii dragi. pe aceia nu-i dau”, a declarat Lidia Fecioru.

„Ai o casă superbă, plină de amintiri și vine o apă și o ia. Nu rămân amintirile? Eu am o garderobă mare și le dau cu cele mai mare plăcere”, a spus Lidia.

Alt truc pentru ridicarea vibrației? „Ar trebui să cântăm. Eu la mine în baie sunt o artistă desăvârșită. Poate să fie și o muzică lentă, dar să îți aducă o vibrație pozitivă”, a mai spus Lidia Fecioru.

„Când mergeți la biserică de Florii primiți salcie, anul următor cînd s-au uscat, le ard, miros frumos și le pui la pământul de flori. Florile fac bine la vibrația casei. Cele mai bune sunt cele cu frunze rotunde, cele cu frunze ascuțite, se pun în afara casei. Tot ce e din familia celor cu țepi, cactușii pot fi păstrați lângă electronice că sunt captatori de energie”, spune maestrul.

„Și o rugăciune este bună, ridică vibrația casei. Ușa de la baie să stea în casă, e foarte bine să aerisești casa”, a completat Lidia Fecioru.

Sunt persoane care se lasă mai repede atrase de tot feluri de lucruri. Sunt oameni care iubesc tot ceea ce înseamnă vechitura. Dacă ne apucăm să colecționăm tot înseamnă să ne facem toți muzeu acasă.

Acele lucruri benefice care pentru tine au o conotație, când le dăruiești cu dragoste știi că cineva le poartă cu drag.

Lidia Fecioru: Doar pe oamenii dragi nu îi pot da. În rest nu mă atașez de absolut nimic. Gândiți-vă că aveți o casă cu tot felul de amintiri și vine apa și o ia. Dispar și amintirile? Nu. Am o garderobă de haine, le dau cu cea mai mare plăcere.

Un alt truc este muzica. Să ascultăm muzică în casă. Fiecare melodie te forțează la noi idei la noi gânduri.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15 – 21 ianuarie 2018. Ce zodii sunt în atenția astrelor

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 15 – 21 ianuarie 2018. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru săptămâna care urmează. Citește horoscopul pentru zodia ta!

BERBEC: Nativii să lase toate grijile la o parte. Tot ce înseamnă temeri și frici să le dea la o parte. Să se pregătească pentru o săptămână bună.

TAUR: A ieșit o săptămână cu fertilitate și belșug. Toate visele se vor împlini. Fericire! Crește natalitatea!

GEMENI: Gemenii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă în toate planurile: fizic, psihic, profesional.

RAC: Prgătiți-vă pentru o suită de schimbări majore care vizează viitorul apropiat. CITEȘTE CONTINUAREA PE HUFF.RO!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top