Connect with us

Revistateo.ro

Ce nu trebuie să îi spui niciodată bărbatului pe care îl placi

Cuplu

Ce nu trebuie să îi spui niciodată bărbatului pe care îl placi

Ți s-a întâmplat să-i spui ceva unui bărbat și apoi să regreți că ai făcut asta după ce i-ai văzut reacția? Sau poate că nu ți-ai dat seama de ce ai spus și nu știi de ce nu îți mai scrie atât de des în ultimul timp? Există anumite lucruri pe care e mai bine să le păstrăm pentru noi, indiferent de cât de apropiate ne-am simți de bărbatul care ne atrage. Hai să vedem ce nu ar trebui să îi spui niciodată, indiferent de situație!

1. „Am văzut asta pe facebook.” Să fim sinceri, toate femeile au prostul obicei de a cerceta contul de facebook al bărbatului de care s-au îndrăgostit, dar să-i dezvălui că te-ai uitat prin pozele lui de acum 5 ani nu prea e în regulă. Așa că păstrează pentru tine tot ce vezi, măcar pentru început.

CITEȘTE ȘI: 6 TIPURI DE EX TU CARE ÎN CARE CREZI?

2.” Fosta ta prietena..” Este o idee foarte proasta să aduci în discuție fostele lui relații. Acest lucru te face să pari geloasă și nesigură pe tine. Indiferent dacă ei se află relații bune sau nu, să vorbești despre ea este un lucru urât și nu faci decât să te pui singură într-o postură proastă. Pe lângă asta, cel mai probabil el nu vrea să-și amintească de ea, așa că nu aduce vorba despre nimci de acest gen.

3.” Fostul meu prieten..” Când apare un nou bărbat în viața ta ar fi bine să lași la o parte discuțiile despre fostele relații. Dacă aduci mereu aminte de fostul tău iubit nu faci decât să îi dai semne că probabil încă ești atașată și încă te gândești la el. Asta nu poate decât să îl îndepărteze.

4. „Ai primit mesajul meu?” Dacă vezi că nu îți răspunde lasă-i timp. Nu îl presa cu mesaje, pentru că probabil vei părea cicălitoare și chiar disperată. Încearcă să te menții pe poziție și să fii cât mai relaxată posibil.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top