Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce nu trebuie să faci când ai un bebeluș. sunt câteva reguli simple care îi ajută atât pe părinți, cât și pe copii. Află despre ce este vorba.

Stil de viata

Ce nu trebuie să faci când ai un bebeluș

Dacă ai un bebeluș, atunci trebuie să știi că sunt unele lucruri pe care trebuie să le eviți. Iată ce nu trebuie să faci când ai un bebeluș.

Află ce nu trebuie să faci când ai un bebeluș

1. Nu îl ține în brațe prea mult timp. Este bine să îl ții în brațe, aproape de tine. Când te va simți aproape, când îți va auzi bătăile inimii, atunci se va simți în siguranâă. Dar dacă vei face asta prea mult timp, atunci se va obișnui să adoarmă astfel și va fi greu să renunțe la acest obicei.

CITEȘTE ȘI: 9 medicamente pe care sa nu le dai NICIODATA bebelusului

2. Nu este indicat să doarmă cu tine. Unii părinți cred că este indicat ca bebelușul să doarmă în pat cu ei, pentru că astfel l-ar ajuta. În realitate, lucrurile nu stau așa. Dacă va dormi în același pat cu părinții, bebelușul poate fi rănit de părinți. Fără intenție, bineînțeles. Cel mai bine este ca micuțul să doarmă în pătuț, care poate fi pus lângă patul părinților. Cel puțin până împlinește vârsta de 6 luni.

3. Nu exagera când vine vorba de protecția micuțului. Este ideal ca cel mic să fie protejat de părinți. Dar, dacă aceștia vor exagera, atunci când micuțul va ajunge la maturitate nu va avea suficientă încredere în sine.

4. Nu trebuie să exagerezi cu igiena bebelușului. Orice părinte își dorește ca bebelușul său să fie sănătos. Dar dacă vei exagera cu igiena, în sperața că îl vei proteja de microbi și boli, sistemul lui imunitar va fi slăbit. Este indicat să nu exagerezi.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să știi despre plânsul bebelușilor

5. Nu trebuie să renunți la viața socială. Cân ai un bebeluș, este normal ca viața ta să se schimbe. Însă nu trebuie să renunți de tot la viața socială. Dacă vei fi fericită și mulțumită, îi vei transmite și micuțului această stare. Așa că poți ieși cu prietenii în oraș, sau cu partenerul de cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top