Connect with us

Revistateo.ro

Ce mananca actorii la petrecerea data dupa decernarea Premiilor Oscar

Inedit

Ce mananca actorii la petrecerea data dupa decernarea Premiilor Oscar

A mai ramas o zi pana la decernarea Premiilor Oscar 2017. Cele mai prestigioase premii din industria filmului se vor acorda in noaptea de 26 spre 27 februarie.

Ce se mananca la Hollywood?

Fanii Oscarului vor sa afle cat mai multe despre ce se intampla la Hollywood, iar o parte a curiozitatilor acestora au fost satisfacute recent. Una din cele mai frecvente intrebari este: ce mananca actorii la petrecerea Oscar?

Ca in fiecare an, si anul acesta va avea loc o petrecere tematica. Tema aleasa de organizatori este „transformarea magica”, iar meniul va fi unul cu totul special.

Peste 1.500 de oaspeti vor gusta din preparatele uimitoare pregatite de chef-ul Wolfgang Puck.

„Designul unic al salonului unde va avea loc balul a fost creat meticulos pentru a sarbatori Oscarurile”, spune Jeffrey Kurland, guvernatorul Academiei. Culorile care vor predomina sunt rosu, auriu si alb.

CITESTE SI: Nominalizari Premiile Oscar 2017

Actorii si producatorii de filme vor avea de unde alege in materie de mancare! In meniu sunt incluse peste 50 de feluri de aperitive. Din acestea fac parte chipsurile cu parmezan cu filet mingon, covigrei uscati cu branza pimento, popcorn cu aroma de trufe si cartofi prajiti cu caviar.

Mirodeniile marocane nu vor lipsi nici anul acesta si nici crevetii, mango sau avocado. In meniu vor mai fi incluse si fisticul, placinta de pui cu trufe negre, sushi sau somonul afumat.

CITESTE SI: Actori celebri care nu au castigat Oscarul

Cat despre deserturi, statuetele Oscar din acest an vor fi comestibile! Pe mese vor straluci statuete din ciocolata cu aur comestibil si bomboane din orez crocant. Tartele cu unt de arahide sunt alte delicii culinare care cu siguranta ii vor lasa pe oaspeti impresionati.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top