Connect with us

Revistateo.ro

Ce lucru incredibil face Delia Matache pentru un spectacol ca să fie pe placul fanilor

Stiri

Ce lucru incredibil face Delia Matache pentru un spectacol ca să fie pe placul fanilor

Fosta solistă a trupei N&D, Delia Matache, pregăteşte un show de zile mari şi nu e vorba de niciun clişeu. Asta deoarece vedeta chiar s-a gândit la ceva extraordinar pentru a-şi impresiona publicul: va schimba 100 de costume pentru un singur spectacol, scrie click.ro.

Show-ul care va avea loc pe 13 martie la Sala Palatului are o echipă mare în spate: 200 de oameni care de trei luni încoace pun la cale fiecare detaliu pentru ca prinţesa muzicii pop româneşti să strălucească pe scenă. Delia Matache vine cu elemente interesante în spectacolul său: cel mai mare ecran led care a fost vreodată proiectat la Sala Palatului, 12 dansatori care vor demonstra o coregrafie cum rar s-a văzut, vocea live inconfundabilă a artistei.

CITEŞTE ŞI: DELIA ŞI STILUL EI NONCONFORMIST

Show-ul „Pe aripi de vânt” va marca întreaga evoluţie a cântăreţei de 33 de ani, prezent pe scena Sălii Palatului va fi şi Nick de la N&D, cel cu care a lansat numeroase hituri în urmă cu peste zece ani.

Delia Matache este una dintre cele mai de succes cântăreţe din România, intrând în categoria artistelor cu greutate, alături de Andra, Loredana Groza sau Paula Seling. Delia este şi vedetă de televiziune, făcând parte din juriul X Factor, concurs muzical difuzat în Românian de postul Antena 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top