Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce intenție are în funcție de locul în care pune mâna pe tine

Ce intenție are în funcție de locul în care pune mâna pe tine:

DACĂ ȚINE MÂNA PE SPATE…
Este doar un bun prieten. Nu are intenții de căsătorie, nu vrea nici măcar să umblați o perioadă și nici să faceți sex. În tine vede o soră mai mare sau mai mică cu care poate discuta și alte subiecte, teme pe care nu le poate deschide cu bărbații.

DACĂ MÂNA LUI IESE DINCOLO DE CORPUL TĂU…
Este virgin și ar fi curios să încerce să vadă cum e. De asemenea, în cazul în care nu este virgin, în mod sigur înseamnă că e un bărbat foarte timid, exagerat de sensibil, dar în același timp manierat și respectuos. Trebuie să te porți cu mănuși cu acest tip de mascul.

CITEȘTE ȘI: TEST – AFLĂ ÎN CE ORAȘ DIN LUME ÎȚI VEI GĂSI MAREA DRAGOSTE

DACĂ MÂNA LUI MERGE DIRECT PE FUND…
Este pervers. Este clar ce își dorește chiar dacă nu te ciupește în public. Alunecarea mâinii sale spre fund are o singură traducere: vrea să faceți sex, cât mai repede posibil. Dacă ești dispusă să te simți bine pentru o noapte, fă-o, dar fără regrete ulterioare. Acest tip de bărbat nu te va mai căuta a doua zi.

DACĂ MÂNA LUI MERGE DEASUPRA ȘOLDURILOR…
Este deja îndrăgostit lulea de tine. Este iubitul ideal: știe să te respecte și este receptiv la toate doleanțele tale. Mâna deasupra șoldurilor semnifică dorința acelui bărbat de a te proteja, iar cele mai multe femei caută protecție de la iubiții lor, în mod special.

Ce intentie are in functie de locul in care pune mana pe tine 1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top