Connect with us

Revistateo.ro

Ce inseamna daca visezi pasari

Stiri

Ce inseamna daca visezi pasari

Visele pot fi interpretate in fel si chip. Iti spunem ce inseamna daca visezi pasari, in diferite variante.

Ce inseamna daca visezi pasari

1. Daca visezi ca vanezi pasari, inseamna ca iti doresti sa te imbogatesti rapid, fara a depune prea multe eforturi. Esti o persoana care alege calea scurta a vietii. Vanatul pasarilor simbolizeaza si nevoia de afectiune, dincolo de bani.

2. Daca visezi ca impusti pasari fara de placere, fara sa fii un vanator, inseamna ca vei pierde foarte multi bani. Daca visezi pasari moarte, ti se va intampla ceva rau.

3. Daca visezi ca esti o pasare si zbori deasupra unui camp inverzit, inseamna ca ai nevoie de libertate. Nu iti place sa fii sub comanda nimanui. Daca visezi cu multe pene de porumbel sau de gasca, ori ca te bati cu perne din care ies multe pene, viata ta se va schimba la 180 de grade, in curand.

DICTIONAR DE VISE. Ce inseamna cand visezi aceste 12 simboluri

INTERPRETAREA VISELOR: Ce inseamna cand visezi SANGE, SERPI sau BANI!

4. Daca vezi o pasare fara pene sau un pui, inseamna ca vei pierde multi bani cu greu munciti. Daca visezi o pasare ranita, in special un porumbel la marginea drumului, te vei certa foarte urat cu cineva din familie.

5. Daca vezi o vulpe care da tarcoale unui cuib de pasari sau un alt animal care mananca ouale depuse de acestea, e un semnal de alerta vizavi de viata ta personala. Sunt aspecte carora nu le dai importanta si iti pot dauna.

Ce inseamna daca visezi pasari

6. Daca visezi ca se aduna deasupra ta un stol de ciori si te lupti cu ele pentru a le alunga, trebuie sa scapi de anumite lucruri din viata ta.

7. Daca visezi un papagal intr-o colivie, inseamna ca te simti prizonier in propria ta viata. E posibil sa fii nevoit sa iti schimbi locul de munca sau domiciliul.

Ce inseamna daca visezi pasari

8. Daca, dimpotriva, visezi mai multi papagali sau alte pasari intr-o colivie, e semn de dragoste si armonie in jurul tau.

Ce inseamna daca visezi pasari

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top