Connect with us

Revistateo.ro

Ce inseamna daca visezi ca faci sex cu o persoana necunoscuta

Cuplu

Ce inseamna daca visezi ca faci sex cu o persoana necunoscuta

Visele erotice simbolizeaza mai mult decat simpla dorinta de a face sex, mai ales cand te gandesti la o persoana pe care o placi foarte mult. Aceste vise sunt destul de des intalnite atat in randul femeilor cat si in randul barbatilor.

Experienta orgasmului in somn poate fi nemaipomenita, insa care este semnificatia visarii cu o persoana necunoscuta, sub asternuturi?

Visele strang laolalta emotiile, gandurile si experientele traite pe parcursul unei zile, dar si acele sentimente pe care incerci sa le ascunzi, pe care crezi ca le poti depasi sau ca timpul le va vindeca.

Daca visezi ca faci sex cu o persoana necunoscuta inseamna ca inca nu ai simtit cu adevarat dragostea. Esti o persoana care are nevoie de multa afectiune, de o persoana care sa demonstreze ca meriti mai mult de la viata.

Daca visezi ca faci sex cu o persoana pe care nu o stii, inseamna ca esti atras de cineva pe care il stii in realitatea, insa nu suficient de bine incat sa ii memorezi si figura care sa iti apara in timpul somnului.

Psihicul se manifesta intr-o mie de feluri, fapt pentru care trebuie sa tii cont de toate mesajele subliminale pe care le primesti de la creierul tau in timpul somnului.

De asemenea, daca visezi ca persoana de langa tine te insala, inseamna ca ai esti nesigura. Femeile viseaza ca sunt inselate numai atunci cand au o parere proasta despre ele, cand lipseste autostima, cand nu se vad suficient de frumoase, de atractive, de inteligente pentru barbatul de langa ele. De asemenea, o alta cauza poate fi lipsa atentiei din partea persoanei la care tii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top