Connect with us

Revistateo.ro

Ce inseamna daca iti visezi partenerul de cuplu? Afla care sunt rezultatele studiilor realizate de specialisti si ce poti face.

Stil de viata

Ce inseamna daca iti visezi partenerul de cuplu

Aproape in toate visele noastre apar situatii sociale. Ne visam prietenii, familia si, frecvent, partenerii de cuplu. Cercetatorii considera ca prin vis sunt simulate anumite relatii, iar visul este un mod prin care punem in practica relatiile interumane si chiar construim legaturi cu ceilalti in timp ce dormim. Dar ce inseamna daca iti visezi partenerul de cuplu? Iti poti schimba atitudinea fata de el in ziua urmatoare, in fucntie de visul pe care l-ai avut?

Ti-ai visat partenerul de cuplu? Afla ce inseamna acest lucru

Studiile au gasit raspunsuri pentru cateva intrebari legate de subiectul in discutie. Este posbil ca dupa un vis in care v-ati certat, in ziua urmatoare sa apara un conflict? Daca in vis erati apropiati, atunci in urmatoarea zi veti fi mai afectuosi?

Cei care au participat la studiu au spus ca in urma unui vis cu persoana iubita au aparut anumite emotii. Acestea au fost negative (furie, stres, frustrare, tristete), pozitive (bucurie, afectiune, calm), gelozie, vina. Participantii au avut cel putin un vis legat de partenerul de viata. In general, dupa un astfel de vis, indiferent daca era unul frumos sau un cosmar, a existat mai multa interactiune intre cei doi parteneri in ziua urmatoare. Totusi, au existat doua variabile care au prevestit situatii tensionate in ziua urmatoare: gelozia si conflictul. In plus, cercetatorii au descoperit ca infidelitatea din vis a fost motivul pentru care iubirea sau intimitatea au fost mai putin vizibile in timpul zilei urmatoare. Rezultatele cercetarii sugereaza ca un vis negativ cu persoana iubita a influentat comportamentul fata de partener.

Poate fi imposibil sa treci peste un vis care ti-a adus emotii negative, iar lucrul acesta se poate observa cel mai usor in momentul in care interactionezi cu persoana iubita dupa ce ai avut visul respectiv. Totusi, trebuie sa se tina cont de faptul ca nimic nu a fost real, deci visul, nu partenerul este cel care ti-a adus acea stare neplacuta.

Infidelitatea din vis poate fi o dovada a lipsei increderii in partener sau a insecuritatilor tale. Important este sa ii comunici celuilalt ceea ce simti sau gandesti dupa un astfel de vis, astfel incat relatia voastra sa nu aiba de suferit. Astfel, visele tale vor deveni mult mai intime si mult mai pozitive.

Articole pe aceeasi tema:

Ce inseamna daca visezi biserica

Ce inseamna daca visezi ca faci sex cu cel mai bun prieten al partenerului tau

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top