Connect with us

Revistateo.ro

Ai semnul "X" in palma? Unele persoane il au pe ambele palme. Afla care este semnificatia acestui lucru. Numai 3% din omameni au semnul acesta.

Inedit

Ce inseamna daca ai semnul „X” in palma

Semnele pe care oamenii le au in palma pot oferi indicii asupra sanatatii, asupra unor lucruri tragice sau fericite ce se pot intampla in viata acelei persoane. Afla ce inseamna daca ai semnul „X” pe ambele palme. Numai 3% din oameni au aceste semne.

Ai semnul „X” pe ambele palme? Afla ce semnifica

Oamenii care au semnul „X” pe ambele palme sunt persoane care ii vor impresiona pe cei din jur. Spre exemplu, Alexandru cel Mare si Abraham Lincoln aveau aceste semne. In cadrul unei universitati din Rusia a fost studiat acest fenomen. La acel strudiu au participat mai mult de 2 milioane de persoane din intreaga lume.

Oamenii cu astfel de semne in palma au un caracter puternic si un destin impresionant. Sunt predestinati sa aiba succes in viata si nu au nevoie de un plan pentru a ajunge acolo unde se viseaza. Sunt persoane talentate si unice, care ies in evidenta.

Aceste persoane nu pot fi inselate si isi dau seama imediat daca sunt mintite. In plus, acesti oameni sunt lideri innascuti si au o miunte ascutita. Bolile ii ocolesc pe acesti oameni. Un alt lucru ce trebuie mentionat este acela ca dupa moarte, oamenii care au un „X” pe ambele palme nu vor fi uitati.

Daca ai semnul acesta sub degetul aratator, inseamna ca vei suferi o lovitura la nivelul capului. Daca acest semn este mai accentuat, atunci inseamna ca vei primi bani de la rude.

Persoanele care au semnul „X” sub degetul mijlociu, nu vor avea noroc in viata si se vor imbolnavi deseori.

Oamenii care au semnul „X” sub degetul inelar sunt predestinati sa piarda bani si sa nu aiba succes in viata.

Daca o persoana are semnul „X” sub degetul mic, inseamna ca acea persoana nu este cinstita si ii va insela pe cei din jur.

Articole pe aceeasi tema:

Daca vezi un punct negru pe palma unei persoane, suna la politie!

Afla din palma ta cati copii vei avea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top