Connect with us

Revistateo.ro

O partida de sex reusita inseamna satisfacerea ambilor parteneri. Afla ce ii place sa ii faci inainte de sex si surprinde-ti partenerul intr-un mod placut.

dragoste

Ce ii place sa ii faci inainte de sex. Preludiul cu care il cuceresti

O partida de sex reusita inseamna satisfacerea ambilor parteneri. Afla ce ii place sa ii faci inainte de sex si surprinde-ti partenerul intr-un mod placut.

Exista si momente in care nu iti doresti decat partida de sex in sine si nu te gandesti la preludiu. Cu toate acestea, in restul timpului, preludiul este unul extrem de important.

Cercetatorii au aflat intr-un studiu ca barbatii si-ar dori sa dureze preludiul nu mai putin de 18 minute.

Preludiul nu este important doar pentru femei, ci si pentru barbati, care isi doresc sa fie rasfatati si alintati.

Poti incepe preludiul cu cateva ore inainte ca partenerul tau sa ajunga acasa. Spune-i printr-un mesaj cateva lucruri din ceea ce ai vrea sa faceti impreuna. Ai grija sa nu ii dezamagesti asteptarile, caci toata ziua numai la asta ii va sta gandul.

Surprinde-ti partenerul. Ce ii place sa ii faci inainte de sex, pas cu pas

Atunci cand vine acasa, asteapta-l in cele mai sexy haine pe care le ai si poarta-te normal, dandu-i insa de inteles ca va urma o noapte lunga.

Poti trece pe langa el si sa il atingi intamplator, ii poti sopti la ureche ca il iubesti si ca il vrei.

Toti barbatii iubesc sa fie atinsi si nu neaparat in zona intima. Joaca-te cu parul sau, atinge-i urechile si treci usor cu unghiile peste spatele sau.

Prinde-i lobul urechii cu dintii si saruta-l peste tot. Adora sa fie sarutat pe piept, asa ca nu ezita sa faci acest lucru. Cu siguranta ca saruturile lui vor fi inzecite dupa acest lucru. O sa il starnesti imediat. Daca te mai misti si senzual, partenerul tau va fi cucerit iremediabil.

Excita-l si auditiv si spune-i lucruri care ii plac, lauda-l si laisa-i imaginatia sa zboare. Surprinde-l cu lucruri pe care nu le faci de obicei.

Subiecte pe aceeasi tema: Calitati pe care trebuie sa le aiba o femeie in pat

Exista mai multe calitati pe care trebuie sa le aiba o femeie in pat, iar majoritatea dintre ele sunt niste gesturi banale care cuceresc instant orice barbat.

E greu sa gasesti un partener sexual 100% compatibil. Cu toate acestea, anumite lucruri pe care femeile le fac in dormitor pot prelungi pasiunea. Barbatii au asteptari mici, in comparatie cu femeile. Iata care sunt gesturile care ii incanta pe masculi in materie de sex.

Calitatile pe care orice femeie trebuie sa le aiba cand vine vorba de sex
1. Trebuie sa fie ea

Este deja un cliseu, insa prima regula in sex este descatusarea de orice tensiune. Cu cat o femeie vrea sa para altceva decat este, cu atat partida este sortita esecului.

Barbatii cauta naturaletea in tot ceea ce face o femeie. Masculii vor femei care sa se poarte normal, sa se simta mereu in siguranta, in mediul lor.

2. Sa fie de acord cu jocurile erotice

O alta calitate pe care barbatii o apreciaza la femei este deschiderea spre tot felul de jocuri. Prin jocuri erotice putem intelege de la dezbracarea in doi pana la un mic concurs culinar imbracati sumar.

In acelasi timp, daca o anumita cerinta din partea partenerului nu este pe placul femeii, e bine ca aceasta sa isi verbalizeze refuzul. Evident, trebuie sa si argumenteze. Barbatii vor insista mult asupra anumitor perversiuni.

3. Fara presiune!

Barbatilor nu le place sa fie presati in pat. Anumite femei sunt atat de agitate incat vor ca totul sa se termine cat mai repede. Cea mai frumoasa parte a unui act sexual este chiar preludiul. Daca doamnele grabesc foarte mult lucrurile, nu vor obtine decat o partida de sex mecanic. Totul trebuie sa decurga natural, lin. Asadar, fara presiune!

4. O femeie trebuie sa miroase bine, dar…

Asta nu inseamna ca trebuie sa isi asfixieze partenerul cu parfumul ei. Barbatii prefera un parfum pe care sa il simta doar ei. Mirosul trebuie sa fie, de regula, discret si dulce.

5. O femeie adevarata nu o face pe mironosita

Multe femei nu recunosc ca fac sex oral, desi nu mai e de mult un subiect tabu. Barbatilor le plac femeile indraznete, dispuse sa faca anumite ‘sacrificii’ in dormitor pentru a se simti bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top