Connect with us

Revistateo.ro

Ce FRUCTE să consumi pentru un ABDOMEN CA-N RECLAME

Dieta si Sport

Ce FRUCTE să consumi pentru un ABDOMEN CA-N RECLAME

ANANAS
Ananasul bine copt este ideal dacă faci exerciții și te lupți cu colăceii care se depun imediat ce ai mâncat ceva gustos. Unii nutriționiști susțin că ananasul ar avea un rol important chiar în arderea grăsimilor, deoarece fibrele ajută la tranzitul intestinal. Puteți consuma ananas sub formă de compot sau în diferite preparate culinare, precum Pizza Hawaii sau salată de pui cu ananas.

MERE
Merele sunt de departe cele mai recomandate fructe dacă doriți să aveți un abdomen ca-n reclame. Acestea conțin pectină, o fibră care odată ajunsă în stomac absoarbe grăsimile și toxinele. Datorită pectinei, multe persoane care consumă mere au senzația că sunt mai ușoare, mai ales dacă acestea sunt foarte zemoase.

PRUNE USCATE
Prunele uscate românești sunt uluitoare într-o dietă pentru realizarea unui abdomen plat. Acestea conțin o serie de antioxidanți și alte elemente cu rol de control al tubului digestiv. Prunele uscate pot fi introduse în diferite preparate culinare care conțin sosuri ușoare sau carne de pui ori de curcan.

GREPFRUIT
Ușurează digestia deși gustul nu este tocmai cel mai dulce de pe pământ. Grepfruitul reglează colesterolul din sânge și conține o serie de fibre necesare unei digestii funcționale. Consumați suc de grepfruit făcut cu blenderul sau storcătorul de fructe clasic atunci când faceți abdomene.

MENTA
Este mai degrabă o plantă decât un fruct, însă merită trecută în lista noastră, deoarece dacă este pusă în limonadă capătă puteri senzaționale în lupta cu grăsimile. Are capacitatea de a regla digestia și reglează nivelul colesterolului din sânge, mai ales dacă este consumată cu sucul de lămâie. De asemenea, menta, în combinație cu lămâia, este o adevărată bombă de antioxidanți.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top