Connect with us

Revistateo.ro

Ce faci daca nu te iubeste

Cuplu

Ce faci daca nu te iubeste

Nu exista nimic mai dureros decat o iubire neimpartasita. Persoanele care au trecut prin asta stiu cu ce se mananca.

E foarte greu sa nu o iei razna atunci cand il iubesti din toata inima si iti da semne la inceput, iar apoi iti dai seama ca nu te vrea sau ca nu va potriviti din punct de vedere sentimental. Ce e de facut?

Ce faci daca nu te iubeste ca sa nu suferi

In primul rand, trebuie sa fii constienta ca te poti lovi oricand de un refuz sau ca scenariile amoroase din capul tau nu se pot concretiza si in realitate. Daca nu vrei sa suferi si sa iei in piept toate variantele unei iubiri neimpartasite, randurile de mai jos sunt pentru tine:

1. Daca nu te suna…

Nu mai insista. O persoana care tine la tine te va cauta neincentat, va fi curioasa ce faci, daca esti bine, te va cauta des ca sa petreceti timp impreuna. Ce rost are daca iti face complimente si poate chiar te place din punct de vedere fizic daca nu este dispus sa isi arate afectiunea?

2. A vrea inseamna a putea

Psihologii cred foarte tare in regula cifrei 3 cand vine vorba de o relatie. Daca ai incercat sa il chemi la o intalnire si te-a refuzat de cel putin 3 ori, lasa-l in pace. Nu insista si nu recurge la tot felul de tertipuri doar pentru a-l vedea. Daca a treia oara accepta sa iesiti, pregateste-te sa afli ca nu vrea ceva serios cu tine, iar daca la a doua insistare spune da, vrea doar sex.

3. „Gusturile se atrag intre ele”, nu se discuta

Celebra vorba ii apartine scriitoarei Christine Arylo si puteti afla semnificatia ei din cartea „Choosing me before we” („Aleg eu inainte sa aleg noi”). Probabil te-ai prins deja despre ce e vorba, deci stii ce ai de facut: cauti pe cineva care sa corespunda preferintelor tale din toate punctele de vedere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top