Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce face acest bărbat în timp ce este operat pe creier este UNIC în lume: VIDEOCLIPUL ESTE DEMENȚIAL!

Ziarul The Guardian scrie despre un bărbat brazilian care a fost operat pe creier, și nu în orice ipostază, ci alegând o activitate preferată de acesta chiar în timpc e medicii ”umblau” prin capul său. Potrivit jurnaliștilor britanici, medicii au recurs la operația pe creier pentru a-i înlătura o tumoră care îi punea viața în pericol.

Anthony Kulkamp Dias, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a cântat la chitară în timp ce era operat pe creier. Acesta a fredonat o melodie compusă chiar de el, „Emanuel” și a cântat și celebra piesă de la The Beatles, „Yesterday”. Pacientul a ținut un adevărat concert în sala de operație, medicii lucrând și pe muzică tradițională braziliană.

CITEȘTE ȘI: VIDEOCLIPUL LUI MEGHAN TRAINOR, CONTESTAT DE BĂRBAȚI
Dias a declarat pentru presă că medicii care l-au operat i-au cerut bis-uri, fiind extrem de încântați de talentul său. Metoda pe care a ales-o Dias este una inedită deoarece medicii l-au rugat pe pacient să se mențină conștient pe parcursul intervenției chirurgicale.

Dias este un fost angajat bancar căruia i-a fost extirpată o tumoră la Spitalul Nossa Senhora de Conceicao, spital situat în statul brazilian Santa Catarina. Cântatul la chitară l-a ajutat pe pacient să se mențină conștient pentru evitarea funcțiilor cerebrale fundamentale.

Vezi mai jos videoclipul care face deja senzație pe Internet:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top