Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce efecte vindecătoare au LĂMPILE DE SARE din Himalaya

Ciclul circadian este perturbat de lumina artificială, creând o serie de probleme: de la simpla neliniște la tulburări serioase de anxietate. Este dovedit științific că oamenii au comportamente ciudate dacă sunt lipsiți de lumină mult timp.

Lămpile de sare din Himalaya pot fi sursa alternativă de iluminare a spațiului interior. Puteți pune o astfel de lampă în camera în care dormiți sau chiar și în sufragerie, când jaluzelele sunt trase jos. Lumina artificială (neoanele, chiar și becurile economice) perturbă în mod serios serotonina și melatonina. Iluminatul cu lămpi de sare echilibrează starea dumneavoastră de spirit și oferă mai multă energie pozitivă.

CITEȘTE ȘI: CE SECRET TOXIC SE ASCUNDE ÎN CIREȘE
EFECTELE VINDECĂTOARE ALE LĂMPILOR DE SARE:

1. Frecvențele electro-magnetice dăunătoare sunt blocate de ionii negativi emiși de lămpile de sare. Acestea creează un mediu favorabil energiilor și vibrațiilor pozitive în interiorul casei voastre.

Sursă foto: crystalking.my

Sursă foto: crystalking.my

2. Lămpile de sare purifică aerul, în primul rând datorită faptului că sunt făcute din sare. Persoanele care au probleme cardiace sau respiratorii sunt cele mai indicate să-și cumpere astfel de lămpi, evitând astfel drumurile costitisoare la saline.

3. Lămpile de sare din Himalaya oferă o lumină mai slabă, benefică situațiilor somnului de după amiază sau a petrecerii unor momente meditative în camera ta. Lămpile de sare trebuie așezate pe jos pentru că încurajează circulația aerului purificat de la pământ spre tavan, creând cercuri concentrice ce favorizează apariția armoniei și a stării de liniște în căminul vostru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top