Connect with us

Revistateo.ro

GALERIE FOTO, CEVA SPLENDID PENTRU CASA TA. Veioze in forma de flori

Inedit

GALERIE FOTO, CEVA SPLENDID PENTRU CASA TA. Veioze in forma de flori

Delicatetea florilor poate fi redata chiar si daca nu ai niste flori in casa, prin diferite obiecte de decoratiuni, precum corpurile de iluminat. Veiozele din flori iti vor infrumuseta casa conferindu-i un aspect cald si un spatiu al libertatii si creativitatii.

Candelabre, lampi sau veioze – toate pot capata forma de floare si pot fi folosit in orice colt al casei. Aceste idei se vor potrivi perfect camerei tale daca esti o persoana creativa si iubesti natura si frumosul. In plus, decorul floral personalizeaza foarte mult locul in care traiesti si impactul vizual este unul placut.

Mai multi designeri se intrec in a gasi cele mai inedite idei care sa includa in obiectele de decoratiune motive florale. Veiozele si candelabrele in forma de crini, orhidee, begonii sau muscate sunt binevenite mai ales in dormitor, camerele de zi sau chiar in holuri.

O atmosfera placuta este creata inclusiv de lumina artificiala din aceste lampi, o lustra in forma de floare creand o atmosfera relaxanta. Iata in galeria foto de mai jos cateva idei de-a dreptul spectaculoase pentru a avea o casa care sa semene cat mai mult cu natura splendida care ne face sa ne simtim bine.

floare1
Cu o asemenea floare langa patul in care dormi, cititul inainte de culcare va fi un adevarat basm.

floare2
Trandafirii atarna pentru a crea un cadru cat mai romantic casei tale.

floare3
Aceste ”surori” pot fi folosite cu incredere in apartamentele realizate in stil minimalist dar si in casele mai spatioase. Nu puneti aceste veioze in colturile camerelor.

floare4
Insufleteste camera copilului sau biblioteca cu un rosu pasional si cald in acelasi timp.

floare5
Ghiocelul poate sta oricand la tine in camera, langa canapeaua din sufragerie sau chiar pe hol.

floare6
O creatie pentru gusturile ceva mai rafinate. O puteti pune in camera mare sau chiar si in dormitor, aproape de peretele principal (cel unde nu exista mobilier sau prea multe tablouri)

1 Comment

1 Comment

  1. matilda

    2015-10-17T12:55:23+03:00 at 2015-10-17T12:55:23+03:00

    e cineva care face asa veioze
    as dori

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top