Connect with us

Revistateo.ro

Un singur condiment te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Il poti include in alimentatia zilnica timp de o luna si vei vedea rezultatele.

Cura de Slabire

Ce condiment te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus

Ca sa scapi de kilogramele in plus, este bine sa faci sport si sa mananci sanatos. Insa, pentru a ajunge mai repede si mai usor la silueta la care visezi, ai putea sa incluzi in alimentatia ta chimion. O singura lingura de chimion pe zi te poate ajuta sa scapi de 13 kilograme intr-o luna. Ce poti face pentru ca acest condiment sa te ajute sa slabesti?

Cum te ajuta chimionul sa slabesti pana la 13 kilograme intr-o luna

In urma unui studiu facut la Universitatea de Stiinte Medicale din Iran s-a ajuns la concluzia ca persoanele care consuma chimion in fiecare zi, timp de 30 de zile, pot slabi pana la 13 kilograme. La studiu au participat 88 de femei cu exces ponderal. Participantele la studiu au fost impartite in doua categorii. Femeile din fiecare categorie au avut o alimentatie sanatoasa si echilibrata.

In plus, nu consumau mai mult de 500 de calorii pe zi. Singura diferenta era ca femeile dintr-o categorie consumau zilnic chimion. Amestecau o lingura de chimion cu 140 de grame de iaurt. Il mancau dimineata, pe stomacul gol. Celelalte femei consumau iaurt, insa nu adaugau si condimentul acesta in alimentatia zilnica.

In cazul femeilor care au consumat chimion s-a observat ca au slabit mai multe kilograme decat celelalte participante. Au slabit cu aproximativ 6 kilograme mai mult decat femeile care nu au inclus in alimentatia zilnica si chimion. Au scapat de 14.64 % din grasimea corporala, comparativ cu celelalte care la sfarsitul studiului aveau cu numai 4.91 % mai putina grasime corporala.

Chimionul are mai multe beneficii. Spre exemplu, previne retentia colesterolului in corp. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care te ajuta sa slabesti. Accelereaza metabolismul si de aceea te ajuta sa scapi de kilogramele nedorite si sa ajungi la silueta la care visezi.

Ai putea incerca aceasta metoda daca iti doresti sa slabesti. Insa, pentru a ajunge la rezultatele dorite, este bine sa ai o alimentatie sanatoasa si echilibrata si sa faci sport.

Articole pe aceeasi tema:

Cum poti slabi cu ulei de cocos

Daca vrei sa scapi de acele kilograme in plus suparatoare, atunci ai putea incerca sa folosesti ulei de cocos. Te ajuta sa slabesti intr-un mod sanatos. Afla ce ai putea face pentru a ajunge la silueta pe care ti-o doresti. Desigur, este important ca pe langa includerea uleiului de cocos in alimentatia zilnica, sa ai o dieta sanatoasa si echilibrata si sa faci miscare cat mai des. Insa, si acest aliment iti poate veni in ajutor.

Cum slabesti cu ulei de cocos

Reduce pofta de mancare. Poti include in alimentatia ta zilnica doua sau trei lingurite de ulei de cocos. Cantitatea nu trebuie sa fie foarte mare pentru ca este un aliment bogat in calorii. Si, daca vei depasi doza zilnica recomandata, atunci nu te va ajuta sa slabesti. Insa, consumat cu moderatie, poate aduce numeroase beneficii. Pentru ca reduce pofta de mancare, nu vei mai consuma la fel de multe alimente ca inante, ceea ce inseamna ca vei putea slabi.

Te ajuta sa arzi mai multe calorii. In urma unui studiu s-a ajuns la concluzia ca 15-30 de grame (1-2 lingurite) de ulei de cocos te-ar putea ajuta sa arzi cu pana la 5% mai multe calorii decat in mod obisnuit.

Te ajuta sa scapi de grasimea din zona abdomenului. Grasimea abdominala este responsabila pentru aparitia unor boli precum diabet sau boli de inima. Studiile au aratat ca persoanele care au consumat ulei de cocos in fiecare zi au putut sa reduca grasimea din zona abdomenlului.

Te ajuta sa absorbi nutrientii. Uleiul de cocos te ajuta sa absorbi mai usor anumiti nutrienti de care corpul tau are nevoie pentru a functiona asa cum trebuie. Printre acestia se numara vitaminele D, A, K, E, calciu, fier, magneziu, zinc. Asta inseamna ca vei fi mai odihnita, mai putin stresata, deci nu vei simti nevoia sa mananci mai mult decat este necesar.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top