Connect with us

Revistateo.ro

Ce condiment esti, in functie de zodie

Astro-FUN

Ce condiment esti, in functie de zodie

Care din cele 12 zodii e mai acra de felul ei, dar cine are o viata piperata? Ce zodie se aprinde precum ardeii iuti si care dintre ele e dulce si vrei s-o ai tot timpul langa tine? Afla ce condiment esti, in functie de zodie!

BERBEC – Tu esti ca nucsoara. Esti suficient de picant in abordarile tale cat sa nu te ia lumea de fraier. Ai o latura suava si dulce, insa o limitezi cu incapatanarea ta.

TAUR – Tu esti precum oregano. Lasi in jurul tau un parfum al bunatatii si al seninatatii. Nu poti trece pe langa oameni fara sa te observe cineva.

GEMENI – Esti precum salvia. Usor amarui, cu o usoara aroma de camfur, reusesti sa ii pui in dificultate pe cei din jur. Putina lume te poate uita, iar schimbarile tale bruste de dispozitie te fac celebru.

RAC – Tu esti precum anasonul. Suficient de picant atunci cand trebuie si destul de sensibil cand te deschizi in fata celorlalti.

LEU – Esti uneori destul de sarat, adica exagerezi multe lucruri din cauza entuziasmului, iar oamenii te pot vedea ciudat. Iti place sa te lauzi si adaugi prea multa sare, pardon, lauda, actiunilor tale.

FECIOARA – Tu esti precum rozmarinul. Puternic aromat, inspiri oamenilor incredere si pace.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top