Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce afecțiune ascunde un ORGASM DUREROS. Ai pățit vreodată asta?

1 din 10 femei simte durere în momentul în care are orgasm. Vezi mai jos explicațiile acestei probleme aparent tabu.

În primul rând, dacă te-ai confruntat vreodată cu un orgasm dureros trebuie să iei în considerare când au făcut sex. Dacă ai făcut dragoste în timpul menstruației, aceasta poate fi cauza durerilor pelvice. Uterul împrășite sângele menstrual cu ajutorul unor mici contracții din cauza unui hormon care este secretat în primele zile ale acelei perioade detestate de toate femeile.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 MOTIVE PENTRU CARE FEMEILE SIMULEAZĂ ORGASMUL

Apoi, există și o altă situație în care poți simți durere când ai orgasm, în afara zilelor în care ești la menstruație. Dacă ai simțit durere făcând sex într-o zi oarecare, este posibil să suferi de sindromul ovarului polichistic. Chisturile ovariene fac să simți usturime în timpul partidei de amor iar durerea poate fi localizată și la nivelul zonei pelvice.

Chisturile pun în dificultate buna funcționare a organului tău genital, mușchii pelvieni încep să se contracte într-un ritm rapid la fel ca și mușchiul uterului. În situația în care simți durere în timpul orgasmului în toată zona genitală, du-te la medicul ginecolog pentru un control amănunțit.

Despre ovarele polichistice:
– Chisturile dureroase pot apărea din cauza producției anormale de insulină. Această producție duce la dezvoltarea lentă dar sigură a unor chisturi la nivelul ovarelor.
– Ovarele polichisice pot fi anunțate dacă o femeie are mai puțin de 5 cicluri menstruale într-un an sau chiar absența menstruației. 50% dintre femeile care au sindromul ovarului polichistic se confruntă cu absența menstruației sau o menstruație neregulată.
– Un alt mod prin care sindromul ovarului polichistic poate fi depistat este apariția acneei și a coșurilor la vârste la care această problemă trebuia să fie lăsată de mult în adolescență.

orgasm - 14072015 - 3

CITEȘTE MAI MULTE DATE CURIOASE DESPRE OVARELE POLICHISTICE AICI

Sursa foto: blisstree.com, shutterstock.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top