Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Sarah Thistlethwait. Situatia care se produce o data la 10.000 de ani

Inedit

Cazul Sarah Thistlethwait. Situatia care se produce o data la 10.000 de ani

Cazul Sarah Thistlethwait a fost preluat de presa din intreaga lume. Femeia care a nascut gemeni a aflat de la medici cu ce situatie s-a confruntat pe parcursul sarcinii.

O tanara mamica pe nume Sarah (Ohio, SUA) a fost in culmea fericirii cand a aflat ca va aduce pe lume gemeni. A aflat ca va naste nu unul, ci doi copii, cand era in a 19-a saptamana de sarcina. Mai mult, a aflat de la bun inceput ca vor fi doua fetite. In momentul in care doctorii au vazut ecografia au ramas uimiti. Cand gemenele au venit pe lume, medicii au plans in hohote, scrie thesun.co.uk.

Gemenele puteau muri oricand

Medicii sustin ca situatia pe care au observat-o are loc o data la 10.000 de ani. Sarah avea in pantec gemene mono, adica imparteau aceeasi placenta si acelasi suc amniotic. O astfel de sarcina este extrem de riscanta. Micutii au venit pe lume la o diferenta de 45 de secunde. Erau vii si sanatosi, iar asta i-a bucurat pe medici. Doctorii i-au spus femeii ca sarcina prezinta riscuri uriase, iar cei doi copii ar putea muri oricand. Nu s-a intamplat asta, fapt pentru care acest eveniment a devenit o stire impartasite de sute de mii de persoane din toata lumea.

Doctorul Mancuso, cel care s-a ocupat de nastere, a declarat pentru The Sun ca bebelusii puteau muri in orice moment. „Pentru ca imparteau acelasi lichid amniotic, cordonul ombilical putea oricand sa se innoade, iar asta inseamna stoparea alimentarii cu sange a unuia sau a ambilor copii”, a declarat medicul.

CITESTE SI: O gravida a facut sex in luna a 7-a. Apoi, a aflat ca bebelusul ei…

Astazi, cele doua fetite sunt mari si sanatoase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top