Connect with us

Revistateo.ro

Cazul gravidei Patricia Gutierrez a ingrozit lumea. Ce s-a intamplat dupa ce a fost ucisa

Inedit

Cazul gravidei Patricia Gutierrez a ingrozit lumea. Ce s-a intamplat dupa ce a fost ucisa

Recent, cazul gravidei Patricia Gutierrez a starnit numeroase controverse in media mexicana.

O femeie insarcinata a fost ucisa cu sange rece. Criminalul a tras sase gloante in spate cu un revolver, iar femeia a cazut la pamant imediat. Conform presei din Mexic, asasinul a fost identificat la scurta vreme.

Acesta era cunoscut in lumea interlopa sub numele ‘El Furby’. Tiburcio Diaz, barbatul care a ucis-o pe Patricia, era un consumator obisnuit de droguri sintetice si avea antecedente penale.

Bebelusul nu patise nimic

Politistii au aflat imediat de nefericitul eveniment si au ajuns la fata locului in timp util. Ultimele cuvinte ale femeii au fost: „Va rog, salvati-mi copilul!”. Medicii au urcat-o pe ambulanta si au dus-o la cea mai apropiata maternitate. S-au apucat de cezariana ca sa ii salveze bebelusul, iar ceea ce au constatat cand l-au scos din burta este demn de filme.

Desi sacul amniotic a fost atins de unul dintre gloante, bebelusul nu a fost deloc ranit. Medicii au crezut ca nu vad bine si au facut analize amanuntite. Cu asa ceva nu s-au mai intalnit niciodata. Avand in vedere ca placenta fusese strapunsa de unul dintre gloante, sansele ca micutul sa fi supravietuit erau mici. Doctorii au realizat ca tot ce stiau despre corpul uman era gresit, in acel moment. Bebelusul era viu, ba chiar plangea, si nu avea nicio rana.

Micutul se afla sub ingrijire medicala, iar doctorii il tin la curent pe tata cu toate noutatile. Bebelusul este perfect sanatos, insa trebuie supravegheat de medici pentru orice eventualitate. Criminalul asteapta sentinta din partea judecatorilor. Acesta va face ani grei de puscarie sub acuzatia de omor calificat.

CITESTE SI: Medicul i-a spus ca bebelusul pe care il purta in pantece a murit, insa la sapte luni, a nascut un copil secret

Pe Internet au aparut si imaginile crimei ingrozitoare. Site-ul teotrandafir.com nu a dorit publicarea acestor imagini deoarece impactul emotional este deosebit de puternic. Daca vrei sa vezi imaginile si te consideri mai tare de inima, aici este sursa istorisirii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top