Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Dana Anhalt, femeia otrăvită timp de 37 de ani de mucegaiul din pivniță

Inedit

Cazul Dana Anhalt, femeia otrăvită timp de 37 de ani de mucegaiul din pivniță

Cazul Dana Anhalt a intrat în atenția publică după ce 100 de medici nu au fost în stare să descopere din ce cauză are probleme de sănătate. Odată cu acest caz s-a confirmat din nou cât de periculos este mucegaiul din casă.

Mucegaiul omoară încet și sigur

Timp de aproape 37 de ani, corpul Danei a fost otrăvit, iar sursa se afla chiar în casa ei, scrie Yahoo News. În fiecare an se pricopsea cu câte o boală nouă, iar medicii nu știau care este cauza, mai ales că bolile erau destul de diferite.

Prima oară a fost diagnosticată cu meningită, apoi avea sinusurile infectate, au urmat migrenele, iar ulterior a descoperit că în corpul ei exista un dezechilibru hormonal. A suferit de nenumărate alergii și a slăbit foarte mult în toți acești ani. Toate aceste afecțiuni au început să se dezvolte de la vârsta de 16 ani.

Anul trecut, femeia în vârstă de 37 de ani care locuiește în New York, a primit tratament și pentru boala Lyme, provocată de înțepătura căpușei. După foarte mult, familia a constatat că în pivnița locuinței femeii exista mucegai toxic.

CITEȘTE ȘI: SOLUȚIE DE LA BUNICA pentru a elimina mucegaiul din casă

Specialiștii au luat mostre din pivniță pentru a afla cât de periculoase sunt substanțele chimice dezvoltate de ciupercile umede pe pereții pivniței, care s-au extins pe scări și pe ușă. Mucegaiul s-ar fi dezvoltat în copilărie, când casa Danei a fost afectată de inundații.

Astăzi, Anhalt este alergică și sensibilă la mai multe tipuri de alimente și medicamente, iar starea ei de sănătate este în continuare precară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top