Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Angela Shymanski, miracolul care a făcut înconjurul lumii

Inedit

Cazul Angela Shymanski, miracolul care a făcut înconjurul lumii

Atunci când depășim o tragedie ne dăm seama cât de mare e puterea și dragostea lui Dumnezeu. Cazul Angela Shymanski e despre așa ceva. Drama prin care a trecut familia Shymanski a făcut înconjurul lumii.

Lexi, micuța eroină

Angela conducea mașina în călătoria ei pe un drum montan. În autovehicul se aflau cei doi copii, Lexi, de 5 ani, și Peter, de doar 3 luni. În ultimii kilometri parcurși, femeia începuse să obosească pentru că în timp ce conducea trebuia să aibă grijă și de bebeluș.

Oboseala a pus stăpânire pe șoferiță, iar pleoapele ei au devenit greoaie și, pentru o clipă, a adormit. Acela a fost momentul în care a început tragedia.

Femeia a pierdut controlul mașinii și a ajuns într-o prăpastie abruptă. În timpul căderii, fetița a închis ochii, iar când i-a deschis a văzut cum mașina atârna deasupra prăpastiei. Pe scaunul pentru bebeluși Peter plângea fără încetare, iar mămica era în stare de inconștiență. Lexi s-a ales doar cu câteva răni minore. A mers la marginea drumului, cu frățiorul ei în brațe și a fluturat brațele disperată în speranța că cineva îi va putea salva familia.

Un șofer a oprit mașina și a chemat salvatorii. Salvamontiștii au coborât pe funii. Mama suferise un traumatism al coloanei vertebrale, iar micuțul avea hemoragie internă.

CITEȘTE ȘI: I-a murit sotia intr-un accident, apoi a primit un telefon care l-a devastat si mai tare

CITEȘTE ȘI: I-a murit sotia in brate. Sotul Laurei a bagat un plic in buzunarul doctorului. E cutremurator ce era scris

Dacă Lexi nu făcea semne disperate, frățiorul și mămica ei nu mai erau în viață. Dumnezeu a fost de partea acestei familii și, în cele din urmă, s-au însănătoșit.

„Este pur și simplu o minune! Nu-mi vine să cred că micuța Lexi a reușit să ne salveze. Sunt mândră de fetița mea și mereu îmi voi aminti de fapta ei remarcabilă”, a declarat Angela Shymanski după ce s-a recuperat, scrie princegeorgecitizen.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top