Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Caz extrem de rar: Bebelus nascut de ziua parintilor

Zilele de nastere sunt de obicei o mare sarbatoare intr-o familie, dar acest caz trece la un alt nivel. Catalin si Tom, doi soti din Queensland, s-au nascut in aceeasi zi, respectiv pe 16 august, la doar 50 de minute distanta. Fiica lor, pe care au botezat-o Lucy Marie Perkins, s-a nascut tot pe 16 august, insa 30 de ani mai tarziu. Acest caz face ca micuta Lucy sa fie unul din 48 de milioane de copii, care se nasca la aceeasi data cu parintii sai.

Citeste si: Copilul ei a murit la 10 luni de la nastere. Ce gest a facut mamica in onoarea micutului

Citeste si: Bebelus abandonat in iarba, insotit de un mesaj sfasietor

Termenul de nastere era programat cu o saptamana mai tarziu, insa fetita s-a grabit sa vina pe lume, ceea ce a bucurat inimile celor doi parinti.

„Tineti telefonul bine! Nu o sa va vina sa credeti aceasta poveste. Acestia sunt Catalina si Tom, impreuna cu fiica lor, Lucy. Deci, sa ne intelegeme: amandoi au implinit 30 de ani. Sunt nascuti la 50 de minute distanta. Ghiciti cine s-a mai nascut pe 16 august? Da, Lucy. Ea a venit pe lume spontan, de ziua parintilor ei.”, a scris medicul ginecolog al femeii pe Facebook.

 

bebelus nascut de ziua parintilor

 

Medicul a mai scris ca acest caz se intampla o data la 48 de milioane de nasteri. Postarea medicului a adunat peste 1000 de aprecieri.

Cei doi parinti se bucura de fetita lor, care s-a nascut sanatoasa, cu o greutate de 3.300 kg. Pentru ca ei considera ca au avut parte de un miracol, au decis sa-si boteze fetita Maria, pentru ca 16 august este la o zi dupa ziua Sftintei Fecioare Maria.

In plus, cei doi parinti se gandesc deja sa-i mai faca un fratior fetitei lor, despre care toate lumea spune ca este un miracol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top