Connect with us

Revistateo.ro

Catalin Botezatu: "Nu pot merge nici acum la mormantul ei"

Stiri

Catalin Botezatu: „Nu pot merge nici acum la mormantul ei”

Printre noi exista oameni care nu isi doresc altceva decat un zambet, o imbratisare, sa le arati ca esti alaturi de ei fara prea mult tam-tam. Azilurile de batrani sunt locurile in care te cuprind cele mai cumplite amintiri, mai ales daca ai pierdut persoane importante.

Creatorul de moda Catalin Botezatu a vizitat astazi un azil de batrani si a rememorat momentele traite alaturi de bunicii lui si a marturisit ca, nici acum, la ani distanta, nu poate merge la mormantul bunicii pe care a iubit-o enorm.

CITESTE SI: Oana Sarbu traieste o drama: „Ma doare”

Nu poate merge nici acum la mormantul ei

„Invatam sa pretuim viata si sa ne dam seama ca fiecare clipa pretuita trebuie traita. Am sunat aseara si mi s-a spus ca unul dintre ei s-a prapadit. Nu mi-a venit sa cred. E un loc in care azi sunt 20, maine 10. Au varste inaintate, dar sunt foarte in vana. Mama e alaturi de mine, tata la fel, darama muntii.

Am niste parinti minunati, cu o viata minunata. La ei nu se va ajunge la asa ceva. Nu ma voi putea ocupa de ei, dar se vor ocupa de ei cei mai buni specialisti. Bunicii mei au muncit pana in ultimul moment.

Atunci cand s-a prapadit bunica mea, eram in Peru. Nu pot merge nici acum la mormantul ei, prefer sa ramana in amintirea mea asa cum o stiam inainte. De cate ori fac astfel de actiuni, plec mai fericit”, a declarat creatorul de moda pentru Antena Stars.

Catalin Botezatu este unul din cei mai apreciati creatori de moda. Este promotorul mai multor tendinte vestimentare din tara noastra si cel mai cautat designer roman de dupa Revolutie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top