Connect with us

Revistateo.ro

Cat trebuie sa dureze o partida de amor, potrivit specialistilor

dragoste

Cat trebuie sa dureze o partida de amor, potrivit specialistilor

Potrivit sexologilor si psihologilor, partida de amor nu este direct proportionala cu satisfactia sexuala, iar durata acesteia depinde de cat de inchegata este relatie si de specificul ei.

Exista insa o durata standard a unei partide de sex obisnuite?

Atunci cand auzi expresia „am facut sex toata noaptea” nu inseamna ca toata noaptea au avut loc penetrari intensive, deoarece corpul uman chiar daca ar putea rezista, la un moment dat cedeaza oricat de lunga ar fi noaptea. Cercetatorul Eric Corty este de parere ca o partida de sex dureaza de la 3 la 13 minute, din momentul in care are loc penetrarea.

Un alt specialist, dr. Irwin Goldstein, editorul revistei americane Journal of Sexual Medicine, spune ca o partida obisnuita de sex dureaza 7,3 minute, dupa un studiu facut pe 1500 de cupluri.

Psihologul Marianne Brandon sustine ca exista multe mituri legate despre viata din dormitor si ca oamenii nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu durata optima a actului sexual, acestia ar trebui sa urmeze strict placerea si chimia dintre cei doi.

Concluzia, desi exista un timp mediu in care se petrece actul sexual, trebuie sa tii cont de placerea pe care o simti in momentul in care esti alaturi de partenerul tau drag. Nu durata conteaza, ci senzatiile traite si armonia de cuplu in pat.

Lista bauturilor care stimuleaza dorinta de a face sex

Exista mai multe bauturi care merita sa fie consumate in intimitate, cu partenerul de viata.

Vinul rosu

Este cunoscut faptul ca vinul rosu creste pofta de a face sex. Daca aveti o intalnire romantica si vreti sa consumati o bautura care sa stimuleze dorinta sexuala, atunci vinul rosu este cea mai buna alegere. Pe langa faptul ca te ajuta sa scapi de inhibitii, vinul rosu iti pune sangele in miscare, ceea ce inseamna ca si zona intima va fi stimulata.

Sampania

Ca orice alta bautura care contine alcool, sampania va ajuta sa scapati de inhibitii, insa daca veti consuma 2,3 pahare veti observa si o apropiere intima.

Suc natural de fructe de padure

Pe langa efectele asupra sanatatii, sucul de fructe de padure are si rol de afrodisiac. Astfel, odata consumat sucul veti avea parte de o noapte plina de pasiune, dar si pielea va deveni stralucitoare. Asadar, nu e nevoie neaparat sa consumati alcool pentru a creste dorinta de sex.

Sucul de mere verzi

Sucul rezultat din merele verzi trebuie sa fie fresh si cu siguranta te va ajuta sa te simti mai bine in timpul unei partide de sex. Merele verzi fac parte din categoria fructelor care cresc libidoul.

Ceaiul de chimbir si scortisoara

Ceaiul de chimbir si scortisoara este ideal atat pentru femei cat si pentru barbati. Acest ceai ajuta la cresterea lubrifierii vaginului.

Ceaiul de ginseng

Se spune ca acest ceai le da barbatilor vitalitatea unui armasar avand intr-adevar un efect afrodisiac puternic.

1 Comment

1 Comment

  1. Cezar

    2016-11-29T22:37:17+02:00 at 2016-11-29T22:37:17+02:00

    studiile –-

    Comentariu moderat deoarce incalca politica de comentarii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top