Connect with us

Revistateo.ro

Cat de bogat vei fi, in functie de culoarea ochilor

Stil de viata

Cat de bogat vei fi, in functie de culoarea ochilor

Culoarea ochilor dezvaluie multe lucruri despre personalitatea fiecaruia. Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului. Oamenii se nasc cu anumite trasaturi, iar daca stiu sa isi foloseasca bine calitatile pot obtine totul in viata.

Cat de bogat vei fi, in functie de culoarea ochilor

Culoarea ochilor este un rezultat al caracteristicilor genetice. Aceasta reflecta individualitatea fiecaruia. Vezi mai jos ce spune despre tine culoarea ochilor!

OCHII VERZI – Oamenii cu ochii verzi nu se complica niciodata cu lucruri marunte. Ei vor totul. Au standarde ridicate, motiv pentru care nu vor fi niciodata multumiti de cariera lor, de rezultatele pe care le obtin. Se pot imbogati foarte usor, insa prefera sa nu se trezeasca peste noapte cu un maldar de bani in brate, ci sa ii obtina treptat, in timp. Au o gandire sanatoasa in ceea ce priveste o afacere. Sunt foarte buni strategi.

OCHII CAPRUI – Persoanele cu ochii caprui nu sunt ahtiate dupa o viata de lux. Prefera sa fie sanatoase si iubite inainte sa fie bogate. Aceste persoane nu devin bogate pentru ca aleg sa traiasca modest, dar sa fie fericite. Sunt de parere ca banii, cu cat sunt mai multi, cu atat atrag mai multe necazuri. Aceste lucruri sunt valabile si in cazul persoanelor cu ochii negri.

CITESTE SI: Compatibilitati in functie de culoarea ochilor

CITESTE SI: Ce noroc ai în dragoste, în funcție de culoarea ochilor

OCHII ALBASTRI – Persoanele cu ochii albastri il au pe „vino-ncoa”. Obtin totul din prima. Sunt fermecatori, au o carisma de invidiat si devin populari foarte usor datorita acestor caracteristici. Stiu cand trebuie sa faca anumite compromisuri si cand sa se opreasca. Sunt persoanele care se bucura cel mai mult de bani in viata. Sunt extrem de creative, de sigure pe sine, fapt pentru care niciodata nu vor duce grija lipsei de maine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top