Connect with us

Revistateo.ro

care sunt calitatile barbatilor cu testicule mici

Stiri

Care sunt calităţile bărbaţilor cu testicule mici

Conform studiului bărbaţii cu testiculele mici au mai multe calităţi decât cei care au testiculele mai mari. Astfel,  James Rilling și colegii săi de la Universitatea Emory din Atlanta, Georgia, au folosit scanări pentru a măsura volumul testiculelor a 55 de tați.

Echipa i-a întrebat, apoi, pe participanți  și pe mamele copiilor, o serie de întrebări pentru a determina cât de implicați erau aceștia ca părinți. Echipa a folosit și scanări cerebrale pentru a observa activitatea cerebrală a bărbaților în timp ce aceștia priveau fotografii a copiilor lor.

CITEŞTE ŞI: CE NU TREBUIE SĂ-I SPUI NICIODATĂ PARTENERULUI DE CUPLU

Studiile precedente au sugerat că bărbații cu mai mult testosteron sunt mai activi sexual, dar că nivelurile de hormoni scad odată ce bărbații devin tați. Dar noua legătură între mărimea testiculelor și implicarea în îngrijirea copilului nu a putut fi explicată de nivelurile de testosteron ale participanților.

În urma aplicării chestionarelor, bărbații care prezintă testicule mai mici au obținut cel mai bun scor pentru creșterea copilului. Spre deosebire de bărbații cu testicule mai mari, atunci când au privit fotografii ale copiilor lor,  bărbații cu testicule mai mici au avut mai multă activitate în regiunile creierului asociate empatiei și motivării de a avea grijă de copiii lor, fapt care sugerează că cei din primul grup sunt părinți care se implică mai mult.

„Credem că mărimea testiculelor determină cât de implicați sunt tații, iar o posibilă explicație ar fi că, poate, atunci când bărbații devin mai implicați în îngrijirea copilului, testiculele lor se micșorează”, a declarat Rilling cu privire la faptul că nu știe cum testiculele mai mici îi pot face pe bărbați părinți mai buni.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top