Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

Caravana TEO: Petronela Budeanu

Petronela Budeanu este o tanara care isi doreste cel mai mult in viata sa invete. Cati dintre tinerii din ziua de astazi isi doresc sa aiba parte carte? 

Mai exista oare pe buzele copiilor proverbul „Ai carte, ai parte?”. Rezultatele scolare, ne dau de inteles ca nu. Petronela Rotaru, este unul dintre sutele de copii care isi doresc sa faca acest lucru.

Astazi, cazul ei a fost prezentat in emisiunea TEO live, imaginile cu Petronela sunt din vara, cand TEO a mers in Caravana TEO. Cazul Petronelei a ajuns in atentia Caravanei TEO de Word Vision Romania, ea face parte dintre cei 700 de copii, care au nevoie de bani pentru a se putea duce la scoala.

021 224 29 74 este numarul de telefon Word Vision Romania, unde puteti primi toate detaliile si afla modalitatile pentru a face ceva pentru acesti copii.

1 Comment

1 Comment

  1. cozmei catalin

    2009-01-12T14:14:23+02:00 at 2009-01-12T14:14:23+02:00

    Draga teo …… sunt CATALIN FOST S.O.S(PRIMA).,, TE-AM ADMIRAT SI TE ADMIR IN CONTINUARE SPER SA AI CELE MAI MARI BUCURII SI SPER IN CONTINOARE: CA PA ANUL 2009 SA FII DIN NOU CUM TE-AM VAZUT LA TV ,LA FEL DE GINGASA SI PLINA DE VIATA …TEL 0748966517 daca vreodata ai ceva pt constructii sau legatde asa ceva APELEAZAMA …. PUPICI CATA

    AM INCERCAT SA DAU DE TINE SA-TI TRIMIT MAIL DAR AM TRIMIS AICI ,,,,,,,,,,,,, AJUNGE LA TINE ??????????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top