Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Camelia Potec a născut astăzi o fetiță

Una dintre cele mai cunoscute sportive din România, Camelia Potec, este în culmea fericirii. Aceasta a devenit mamă de fetiță astăzi, după nouă luni în care a așteptat cu nerăbdare acest moment.

Cea care a făcut anunțul a fost nimeni alta decât buna ei prietena, Roxana Ciuhulescu.

„Bucurie mare astăzi! S-a născut o viitoare campioană, o fetită frumoasă ca mama ei care a primit nota 10 la naștere. ☺️ De astăzi, prietena mea @cameliapotec a intrat în rândul mămicilor. Te îmbrățișez dragă Camelia și îi urez pruncuței viață lungă și frumoasă alături de părinții ei! ☺️🤱🏼❤️🙏🏼 P.S. Poate ne încuscrim 😁😁😁”, a scris Roxana Ciuhulescu, pe Instagram.

Fosta sportivă a dezvăluit faptul că a avut parte de o sarcină dificilă. Camelia, care a devenit campioană olimpică la înot la Olimpiada de la Atena, s-a confrunta cu probleme în prima parte a sarcinii și a fost pe punctul de a pierde copilul.

Citește și: Când va naște Adela Popescu

„Da, în primele șase luni nu s-a prea văzut, dar acum burtica creşte pe zi ce tre­ce. Am luat 12 kilograme, nu-mi mai vine nicio haină, nici măcar rochiţele pe care mi le-am luat acum o lună. Dar important este ca fetiţa să fie bine. La ecografie, ca gramaj pentru săp­tămânile pe care le are, e foarte bine, dar fiind foarte lungă e cam slăbuţă. Am văzut-o cum se mişcă… Am stat o oră şi am tot privit-o!

Am discutat şi despre nume, dacă tot am primit cadou de la prietenii noştri o trusă de prelevat celule stem. Am stabilit că va avea un singur prenume, pentru că va avea două nume de familie, ambele cam dure şi scurte, deci ar trebui să înceapă cu o vocală. Dar vom discuta şi cu naşii – care vor fi trei perechi.

Citește și: Andreea Ibacka, primele declarații despre sarcină. Când va aduce pe lume bebelușul

Eu, care sunt carnivoră, timp de şase luni n-am mâncat carne. De vreo două săp­tămâni încoace, am început să beau câte un cappuccino, ca să-mi mai crească tensiunea, iar carnea am reintrodus-o treptat. Am o sarcină mai dificilă. Încă din primele trei luni, când aveam şanse 50% să pierd sarcina, mi s-a spus: fără sport, fără oboseală, cât mai multă relaxare, cât mai mult la pat, fără să mă agit fizic, fără schimbări de stare.

Asta am şi făcut, am fost în concediu. Iar în momentul în care am depăşit perioada de pericol, am început să merg foarte mult pe jos. Altceva nu am făcut, pentru că n-am vrut să risc. Din punct de vedere psihic, e destul de greu pentru mine, ca sportiv, mai ales că acum e vară şi toată lumea merge la piscină, înoată. Acum nu pot decât să stau pe spate, în plută.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top