Connect with us

Revistateo.ro

Ce calitati uluitoare are Zodia Inteleptului in horoscopul african

Astro-FUN

Ce calitati uluitoare are Zodia Inteleptului – Iată care este cea mai INTELEAPTĂ ZODIE

In horoscopul african, cei nascuti in zodia inteleptului reusesc cam tot ce isi propun in viata. Iti prezentam calitatile acestui nativ. Ai avut norocul sa te nasti sub steaua inteleptilor?

In ce perioade sunt nascuti inteleptii zodiacului in horoscopul african

Inteleptul in zodiacul african este nascut intre 4 octombrie si 3 noiembrie. Daca esti vizat, afla ca simbolul tau in acest zodiac este un elefant. Elefantul semnifica intelepciunea in viziunea stramosilor din Africa. Esti o persoana calda, protectoare, extrem de sensibila si intuitiva.

Te poti adapta oricarei situatii si reusesti sa te pui mereu in pielea celorlalti. Cantaresti lucrurile cu multa intelepciune si nu iti place sa te arunci in fata la situatii care iti pot dauna. Stii mereu ce alegeri trebuie sa faci. Foarte rar esti prins pe picior gresit, iar atunci cand gafezi iti recunosti greseala intr-un mod responsabil.

In dragoste, ai parte exact de oamenii pe care ii permiti. Preferi un partener ceva mai zglobiu, mai energic decat tine, dar matur in situatiile in care trebuie. Nu suporti persoanele care se plang toata ziua de soarta lor si nu fac nimic pentru a o schimba. Ai un instinct bun cand vine vorba de oameni si ii scanezi dintr-o singura privire.

Evident, ca orice om, ai si tu defectele tale. Uneori esti mult prea incapatanat si insisti foarte mult asupra unor lucruri pe care nu le poti gestiona 100%. Poti deveni razbunator cand consideri ca cei din jur te trateaza de sus.

Din punct de vedere profesional, ti se potrivesc meseriile de avocat, judecator, ziarist sau sociolog. Poti fi un bun medic daca te straduiesti cum trebuie, pentru ca disciplina este calitatea ta forte. Nu iti place sa iesi din angajamentele pe care singur ti le-ai asumat.

Zodiacul Kenetic reprezintă o veche credinţă astrală din aşa numita Africă Neagră. O mulţime de zeităţi au fost venerate de-a lungul timpurilor de toţi cei care credeau în vechea credinţă. Află ce zeitate te reprezintă în funcţie de zodia ta.

Berbecul este reprezentat în horoscopul Kemetic de Aishat sau Isis, zeitatea universală. Ea îşi are locul în Ceruri lângă steaua Sirius. Este fiica lui Nut şi Geb, soţia lui Osiris si sora lui Seth şi a lui Nepthys. Rolul ei este de a proteja. Ea păzeşte cele patru colţuri ale mormintelor şi ale piramidelor împreună cu Nephtys, Neith şi Serket. Rolul ei de protector este deosebit de important, deoarece ea protejează Lumea celor aflaţi în nefiinţă.

Taurul este reprezentat în horoscopul Kemetic de zeitatea Mahata sau Maat, cea care personifică adevărul, dreptatea şi legile morale şi fizice ale pământului. Rolul său în lumea de dincolo este de a aduce sufletele în sala de judecată în faţa lui Ra şi a lui Osiris. De multe ori ea este asociata cu zeitatea naşterii, Renenet. Grecii o venerau sub numele de Themis. Setea de adevăr şi dreptate sunt trăsăturile principale ale nativilor născuţi sub acest semn.

Gemenii sunt reprezentaţi în horoscopul Kemetic de Sereky sau Serket, zeitatea ce protejează întreaga omenire şi se asigură ca totul este în ordine pe Pământ. De asemenea, ea păzeşte recipientul în care se află organele mumificate ale celor trecuţi în nefiinţă, alături de Isis, Neith şi Nephtys. Serket este şi una dintre cele patru protectoare ale fluviului Nil. Dintre toate zeităţile, ea este cea care, de cele mai multe ori, inspiră o atitudine pozitivă. Cei care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt caracterizaţi de atitudinea paşnică, însă şi de abilitatea de a ataca neprevăzut.

Racul este reprezentat de zeitatea Neith, văzută ca şi mama supremă a tuturor zeilor. Ea este zeitatea războiului. Grecii o venerau sub numele de Atena sau Minerva. Protecţia şi înţelepciunea pe care ea le are de oferit atât oamenilor, cât şi celorlalţi zei o fac extrem de iubită. Personalitatea sa se regăseşte în toţi cei care s-au născut sub acest semn zodiacal.

Leul este reprezentat în horoscopul Kemetic de Anubis care înainte de Osiris era cea mai mare zeitate şi judecătorul celor trecuţi în nefiinţă. El este zeul îmbălsămării şi a fost cel care l-a îmbălsămat pe Osiris după ce a fost omorât de Seth. Anubis este şi cel care ţine cântarul ce cântăreşte inimile în timpul judecăţii din Lumea de Dincolo. El guvernează cu mare vigilenţă viaţa de după moarte.

Fecioara este reprezentată în horoscopul Kemetic de Heru care era un zeu războinic. De asemenea, el este prietenul celor trecuţi în nefiinţă, pe care îi protejează. În istoria şi spiritualitatea umanităţii, Heru a rămas forţa activă şi dinamică ce se luptă împotriva răului. Caracterul rebel care lupta împotriva curentului s-a transmis celor ce sunt născuţi sub semnul lui.

Balanţa este reprezentată în horoscopul Kemetic de Taouret  sau Theoris, zeitatea ce protejează în special nou-născuţii, însă şi pe ceilalţi oameni, indiferent pe tărâmul pe care se află, al viilor sau al morţilor. Ea este mama universală, zeiţa cerului, dar şi Ochiul lui Ra.

Scorpionul este reprezentat în horoscopul Kemetic de Imin care nu numai că este o zeitate creatoare, dar s-a creat şi pe sine. El este discret, însă, în acelaşi timp, foarte activ. La începuturi, Imin a fost o zeitate războinică ce şi-a distrus inamicii pentru a restabili ordinea divină.

Săgetătorul este reprezentat în horoscopul Kemetic de Hetheru,  zeitatea Cerului şi a Pământului. Fiind războinică, este reprezentată ca o femeie cu coarne de taur pe cap şi un disc solar între ele. Pe Pământ este venerată sub formă de viţa albă sacră. În Cer, este considerată fiica lui Nut, Zeitatea Cerului. Atunci când se prezintă sub forma unei leoaice, ea este soţia lui Heru.

Capricornul este reprezentat în horoscopul Kemetic de Nfertmu, prezentat ca o zeitate creatoare ce iese dintr-o floare de lotus din apele primordiale. El simbolizează crearea lumii. Indivizii născuţi sub acest semn sunt caracterizaţi prin creativitate şi tendinţa de a oferi mereu perspective noi. Sunt persoane emoţionale care ştiu cum să o ia de la capăt de fiecare dată când sunt dezamăgite de viaţă. Le place diversitatea.

Vărsătorul este reprezentat în horoscopul Kemetic de Sebik, zeitatea apelor. El este fiul lui Neith şi este personificat ca un crocodil ori un om cu cap de crocodil. De cele mai multe ori el este considerat personificarea morţii. Totuşi, pentru a-şi compensa latura distructivă, el este şi cel ce dă viaţă. Ajută toate fiinţele şi le protejează de sărăcie şi boală. Caracterul moştenit de cei sub semnul lui Sebik este unul foarte puternic, ei luptă pentru visele lor indiferent de preţ.

Peştii sunt reprezentaţi de în horoscopul Kemetic de zeitatea leoaica Hakru, considerată Creatoarea ce ajută la păstrarea ordinii în lume. Ea stă în templul său, iar atunci când îl părăseşte, ia diferite forme. Atunci când este împăcata cu sine ia înfăţişarea Zeiţei Pisică, Bastet, aducând fericire fiinţelor umane. Cand este supărată, se preschimbă în Sekmet, zeitatea razboinică ce aduce suferinţe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top