Connect with us

Revistateo.ro

CALENDARUL OFICIAL și FINAL: EUROVISION 2015 - SELECȚIA NAȚIONALĂ

Stiri

CALENDARUL OFICIAL și FINAL: EUROVISION 2015 – SELECȚIA NAȚIONALĂ

A început numărătoarea inversă până când vom afla cine va reprezenta România anul acesta la Eurovision. Competiția care se va ține la Viena, pe 19, 21 și 23 mai, are nevoie de reprezentanți din partea tuturor țărilor participante, iar Televiziunea Română a făcut public calendarul evenimentului.

Astfel că, toți cei care au talent, au o melodie și se visează pe scena Eurovisionului, pot trimite piesele cu care vor să se înscrie în competiție între 26 ianuarie și 8 februarie. Depunerea melodiilor se poate face la Registratura TVR sau în mod electronic, la adresa eurovision@tvr.ro.

Între 9 și 11 februarie vor avea loc preselecțiile cu juriu format din specialiști în muzică, oameni de radio și cântăreți. În urma audiției pieselor înscrise în concurs, pe 12 februarie vor fi anunțate cele 12 piese selecționate, considerate a fi cele mai bune pentru Selecția Națională.

La fel ca și anul trecut, va exista o singură gală care se va numi „Selecția Națională”, atunci când va fi aleasă piesa care ne va reprezenta la Viena dintre cele 12 piese finaliste. Eurovision 2015 – Selecția Națională va avea loc pe 8 martie.


„Miracle”, piesa cu care România a fost reprezentată anul trecut de Paula Seling și Ovi

Regulamentul din acest an este identic cu cel din anul trecut: voturile publicului se vor cumula cu punctele juriului, cel ales fiind practic ales datorită cuvântului decisiv pe care îl va avea juriul de la TVR. Spectacolul va fi transmis în direct, iar telespectatorii vor putea vota prin SMS numai în timpul transmisiei live, vreme de câteva minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top