Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Corina Chiriac, îndurerată de pierderea Simonei Patraulea

Corina Chiriac este tristă. Aflarea veștii că Simona Patraulea de la TVR s-a stins din viață a făcut-o să plângă.

Și-a adunat forța și a scris apoi un mesaj emoționant în amintirea doamnei de la TVR. „Veste foarte tristă pentru toți cei care am cunoscut-o și iubit-o pe doamna Simona Patraulea, realizator de emisiuni de mare succes la TVR… astăzi, în vârstă de 87 de ani, Simona a plecat la Domnul.

Iertare de greșeli, odihnă și pomenire veșnică Simona. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și colegii mei, nu te vom uita niciodată!’, a scris Corina Chiriac în mediul virtual.

Simona Patraulea a plecat la cele veșnice pe 14 noiembrie. A devenit celebră datorită emisiunilor „Steaua fără nume” și „Floarea din grădină”, printre alte succese bifate la Televiziunea Națională.

Simona Patraulea a debutat la TVR alături de Valeriu Lazarov la prima ediție a Cerbului de Aur. Apoi a prezentat mai multe emisiuni. A fost gazda emisiunii în care și-au făcut debutul nume mari ale folclorului românesc printre care se numără Nicolae Furdui Iancu, Veta Biriș, Sava Negrean Brudașcu, Maria Dragomiroiu, Nicolae Mureșan și Nicolae Rotaru, printre mulți alții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top