Connect with us

Revistateo.ro

Bustul sau inteligenţa

Stiri

Bustul sau inteligenţa? Ce atrage mai mult un bărbat?

Se pare că femeile dau în zadar o mulţime de bani pe implanturile cu silicon, căci domnii preţuiesc mai mult inteligenţa unei partenere. Cel puţin aceasta este concluzia unui studiu coordonat de David Bainbridge, biolog evoluţionist de la Cambridge, care afirmă că bărbaţii apreciază mai mult modul în care gândeşte o femeie şi nu cum arată, mai ales dacă vor să-şi găsească o soţie.

„Dimensiunea sânilor nu contează. Sânii mari sunt mai predispuşi să fie asimetrici şi bărbaţii sunt mai atraşi de simetrie. Aceştia prind un aspect bătrânicios mai repede, iar bărbaţii preţuiesc tinereţea”, spune profesorul de la Cambridge.

CITEŞTE ŞI: Studiul care arată vârsta reală a unei persoane

„Principalul lucru pe care îl caută bărbaţii este inteligenţa. Studiile au arătat de numeroase ori că acesta este primul lucru pe care bărbaţii îl caută”, a mai adăugat acesta.

Coordonatorul studiului declară că o femeie „luminată” este în topul căutărilor tuturor bărbaţilor, căci aceasta va fi văzută ca o viitoare soţie şi mamă responsabilă, devansându-le astfel pe cele cu un bust proeminent. O femeie inteligentă denotă şi faptul că aceasta a fost crescută la rândul ei de către părinţi inteligenţi şi va fi capabilă să-i ofere moştenitorului noii familii o educaţie corespunzătoare.

Pe lângă deşteptăciune, un bărbat îşi va dori să vadă în partenera sa o simetrie, dar nu vorbim aici despre una obţinută prin intermediul bisturiului, ci este vorba despre un corp bine proporţionat.

Un alt mit demontat de Bainbridge este cel legat de picioarele unei femei. Se spune că bărbaţii sunt topiţi după femeile cu picioare lungi, însă de fapt aceştia sunt atraşi de cele drepte, indiferent de dimensiunea lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top