Connect with us

Revistateo.ro

Brigitte Sfat: "Iau ultimul pranz inainte de operatie"

Stiri

Brigitte Sfat: „Iau ultimul pranz inainte de operatie”

Brigitte Sfat a postat o fotografie pe Facebook cu ultimul pranz inainte de operatie. Sotia lui Ilie Nastase a ajuns pe mana medicilor din Viena, dupa doctorii romani i-au descoperit doua tumori in corp ce necesitau extirparea urgenta.

„Ultimul pranz inainte de operatie”, a postat in urma cu cateva ore Brigitte Sfat pe Facebook. Vedeta s-a rasfata cu o ciorba si o salata inainte de a intra pe mana medicilor vienezi, fiind internata la o clinica de specialitate din capitala Austriei.

Brigitte Sfat a vorbit despre problemele sale de sanatate pe Facebook

Acum cateva saptamani, Brigitte Sfat vorbea pe pagina personala de Facebook despre problemele sale de sanatate. „Nu stiu de ce Dumnezeu a ingaduit acest lucru, dar, inainte de a merge mai departe, vreau sa cer iertare tuturor celor ce le-am gresit prin vorba si prin fapta si vreau sa-i cer lui Dumnezeu ragaz pentru a indrepta lucrurile.

Vreau sa-i cer scuze in primul rand mamei mele, pe care am necajit-o de multe ori, fostului meu sot, Ovidiu, ca nu i-am dat sansa mai des sa fie alaturi de fetita noastra, fostei sotii a sotului meu, ca am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu ca nu am reusit sa-i ofer toata dragostea de care are nevoie si totodata sa-i multumesc lui Ilie ca ma sustine neconditionat in aceasta incercare”, scria in urma cu ceva vreme sotia tenismenului pe Facebook.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top