Connect with us

Revistateo.ro

Brigitte Sfat a fost jefuita. Spre cine isi indreapta privirea

Stiri

Brigitte Sfat a fost jefuita. Spre cine isi indreapta privirea

Brigitte Sfat face acuzatii grave la adresa unui cunoscut personaj monden din Romania. Sotiei lui Ilie Nastase i-au disparut 400 de lei din portofel.

Timisoreanca a facut acuzatia dupa ce in presa au aparut informatii conform carora Adi Constantin, hair-stilistul vedetelor, ar fi furat de la mai multe persoane publice, scrie Libertatea.

„Sunt siderata de faptul ca acest individ a incercat in nenumarate randuri, sa-mi foloseasca imaginea in emisiuni, desi sunt o clienta care platesc, las si un bacsis mare, peste tot. Mai ales ca pe 3 decembrie 2015, mi -am dat seama ca mi se sustrasesera 400 lei din portofel.

(Deoarece aveam fix 4500 lei). L-am sunat si l-am intrebat de ce nu are camere in salon, mai ales ca si prietenei mele , in aceeasi vara, cand el lucra într- un apartament, deoarece nu deschisese înca salonul de pe George Cosbuc dar plecase de la Vatra Luminoasa, i-au disparut 180 €…

Acum imi dau seama ca el era autorul, și ma gândesc cu groaza ca l-am luat cu mine la un eveniment, ca zicea ca e invitat si nu avea masina… Mi se parea inofensiv…. sincer!”, a scris Brigitte pe pagina sa de Facebook.

Mesaj emotionant in onoarea fostului ei sot, care a murit

Recent, Brigitte Sfat a facut cateva marturisiri emotionante despre fostul ei sot, care a murit din cauza unei boli necrutatoare. „Acum 14 ani, intr-o blestemata dimineata de joi, cu cinci zile inainte de Craciun, am plecat de langa el doar o jumatate de ora, pentru a-i servi micul dejun fiului nostru Robert, atunci in varsta de nici doi ani.

M-am intors optimista si fericita caci urma sa cumparam in dimineata acelei zile bradul, deoarece cu o seara inainte am cumparat impreuna tot felul de globuri si ornamente pentru casa noastra draga, in care nu ne mutasem nici macar de un an. Urma sa fie primul nostru Craciun, in casuta noastra mult visata, ca o familie fericita, noi trei…aveam chiar si semineu…. abia asteptam….

Dar, intorcandu-ma in camera noastra, l-am gasit foarte linistit, cu ochii atintiti spre tavan, parca cuprins de niste ganduri de care nu mai putea sa se rupa… Am intrat cu Robi, fiul nostru, care s-a oprit subit in fata patului. Ciudat, de obicei sarea vesel pentru a-l trezi el primul. Ceva nu era in regula!

„De ce avea pe obraz si pe picioare pete visinii?”

De ce avea pe obraz si pe picioare pete visinii? Cand i-au aparut si de ce eu le-am observat abia azi dimineata? Adica acum? L-am strigat, l-am intrebat de ce are petele alea? Ce i s-a intamplat? Dar el se incapatana sa stea pe ganduri, cufundat in cine stie ce subiect mai important decat sa ma auda….

Stiu ca in ultima vreme era foarte stresat, avea probleme la una dintre discoteci, chiar fusese avertizat sa aiba de grija caci unul dintre managerii lui tranzactiona tot felul de substante (si in ziua de azi interzise)…. Abia deschisese acel club, Ramses, si deja unul dintre oamenii de incredere, pe care il lasase sa se ocupe de tot, avea semnale ca il distrugea pe ascuns…

CITESTE SI: Primele declaratii ale lui Brigitte Sfat dupa operatie

Dar, oricum, Tavi, sotul meu mi-a promis ca indiferent de ce se va intampla, va lasa problemele de la munca la usa casei, si nu va lasa nimic sa ne distraga …. Deci, primul meu impuls a fost sa ma supar….” CITESTE CONTINUAREA MESAJULUI VEDETEI AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top