Connect with us

Revistateo.ro

Bravo, Simona Halep

Stiri

Bravo, Simona Halep!

Din fericire pentru Halep, jucătoarea de tenis din Rusia, Maria Şarapova, care până acum ocupa locul doi în clasmentul WTA, nu a reuşit să meargă mai departe în sferturile de finală din cadrul turneului din Germania.

Astfel, tenismena din România va urca automat pe poziţia a doua, alfându-se la mică distanţă de Serena Williams, regina tenisului mondial.

CITEŞTE ŞI: Simona Halep, tot mai sus

Maria Şarapova a fost învinsă de Angelique Kerber din Germania, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1, după un meci ce a durat două ore şi 27 de minute.

Kerber, locul 14 mondial, o va întâlni în sferturi pe Ekaterina Makarova, tot din Rusia, sportivă ce ocupă locul 6 în topul favoriţilor .

Şarapova, care de altfel a câştigat ultimile trei ediţii ale turneului de tenis de la Stuttgart, ar fi trebui să ajungă cel puţin în semifinalele competiţiei pentru a rămâne în continuare pe poziţia secundă în clasamentul WTA.

Halep a mai ocupat în trecut locul doi mondial, în perioada 11 august – 6 octombrie 2014.

Românca o va întâlni în următorul meci de la Suttdart pe italianca Sara Errani, locul 15 WTA, în sferturile de finală ale competiţiei sportive dotate cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top