Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Bomba in televiziune! Ce se intampla cu Cronica Carcotasilor

Mihai Gainusa si Codrut Keghes au decis sa paraseasca emisiunea „Cronica Carcotasilor” de la Prima TV, pe care o prezentau in aceasta formula din noiembrie 2011, si pregatesc un nou proiect la aceeasi televiziune.
Anuntul a fost facut de Mihai Gainusa, miercuri seara, pe contul sau de Facebook.

„Am decis sa parasesc «Cronica Carcotasilor». De la TV. Ca la radio si-a luat-o Serban Huidu si a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viata mea profesionala. M-am luptat sa salvez acest brand. Dupa fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei sa aiba unde lucra in continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonarii emisiunii cand Serban nu era capabil. Am scris si am prezentat aceasta emisiune. 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci, dimpotriva, mi s-a reprosat inclusiv ca am adus un preot in platou. Am incheiat o etapa din cariera mea si le multumesc inca o data celor care au crezut in mine in tot acest timp. Eu si Codrut, ca nu am voie sa ii spun Dezbracatu’, si poate si altii, lucram la un proiect nou. Ne dorim sa fim mai aproape de voi si sper ca toti cei care ne apreciaza sa fie alaturi de noi”, a spus Mihai Gainusa.

La randul sau, Serban Huidu a reactionat tot pe contul sau de Facebook. „Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu’ au ales in fata tuturor colegilor sa paraseasca echipa Cronicii in care citez: «nu se mai regaseau»! Probabil vor urma si altii sau nu… Raman anii de munca, ideea si o emisiune care incearca sa mearga mai departe! Daca va reusi voi decideti!”, a scris Serban Huidu. El le-a multumit celor doi „pentru anii frumosi petrecuti impreuna”.

Potrivit Prima TV, Mihai Gainusa va realiza un nou proiect la Prima TV, impreuna cu o parte din echipa „Cronicii Carcotasilor”, printre care coprezentatorul Codrut Keghes si Octavian Pascut (Mistretu’).
Pe de alta parte, Prima TV nu a luat inca o decizie daca emisiunea „Cronica Carcotasilor” va continua sa fie difuzata din toamna, cu alti prezentatori.

Sursa: Mediafax

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top