Connect with us

Revistateo.ro

Blestemul castigatorilor la loto. Povestea lui Jane

Inedit

Blestemul castigatorilor la loto. Povestea lui Jane

Ai auzit de blestemul castigatorilor la loto? Exista o teorie potrivit careia banii care nu sunt munciti se termina repede. Este si cazul lui Jane, care la 17 de ani a devenit extrem de bogata.

Jane Parks a devenit multimilionara la o varsta la care mai avea multe de descoperit. Tanara a fost extrem de fericita in momentul in care a aflat ca este posesoarea marelui premiu de la loto, insa aceasta fericire s-a transformat in durere.

Blestemul castigatorilor la loto: Jane a intrat in depresie

Tanara de 21 de ani marturiseste astazi ca a deveni milionar peste noapte nu e ceva tocmai placut. Fata a intrat in depresie pentru ca efectiv nu era obisnuita cu o suma atat de mare de bani.

Jane lucra intr-un magazin de haine si avea un salariu minim pe economie, de care nu era tocmai multumita. Abia dupa ce a castigat la loto si-a dat seama ca acei bani putini valoreaza mai mult decat orice suma castigata la noroc, pentru ca erau munciti de ea. „Uneori simt ca mi-am ruinat viata prin simplul fapt ca am castigat la loto”, a marturisit fata, noteaza upsocl.com.

Jane a trimis o cerere catre Euromillions in care solicita sa nu mai fie permis ca minorii sa poata castiga la loto.

„In primele zile a fost fantastic, insa m-am pierdut pe drum. Totul era mai frumos daca obtineam acei bani prin munca proprie. E adevarat ca am cumparat lucruri pe care nu mi le permiteam din salariul meu, dar simt ca parca nu le merit, ca parca nu sunt ale mele”, a marturisit Jane.

Reprezentantii loteriei au declarat pentru site-ul Metro ca ei le ofera sprijin castigatorilor. Acestia le ofera consiliere celor care nu stiu cum sa isi administreze banii. „Vom insista sa o ajutam pe Jane si pe toti castigatorii care nu se pot obisnui cu sume mari de bani”, au declarat cei de la Euromillions.

CITESTE SI: Cele 8 senzatii ciudate pe care le au tot mai multi oameni

Jane urmeaza acum un tratament impotriva depresiei si spera ca intr-o buna zi sa se poata acomoda cu situatia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top