Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Blestemele de la Manastirea Frasinei. Povestile tulburatoare ale unor femei

Manastirea Frasinei este considerata Athosul romanesc, fiind un loc in care daca femeile sunt prea curioase si patrund intr-un loc interzis pentru acestea, ajung sa fie blestemate.

Sfantul Calinic a blestemat Manastirea Frasinei ca, daca vor patrunde femei in acel loc, acestea sa innebuneasca sau sa devina grav bolnave, ceea ce s-a si intamplat cu multe dintre cele care au incalcat legatura de blestem.

CITESTE SI: Semne că ești ținta unor blesteme. Cum scapi de ele

Blestemul lui Calinic dateaza din anul 1867. Multe femei se intreaba de ce este acesta un loc blestemat. Sfantul Calinic avea argumentele sale: „fiindca prin parte femeiasca putea sa aduca vreun scandal monahilor”. Pe femeile care pasesc la Manastirea Frasinei le paste „saracia, garbovia si tot felul de pedepse”, printre care boli incurabile sau boli mintale.

Cazuri ale femeilor blestemate:

1. S-A IMBOLNAVIT SI SI-A PIERDUT LOCUL DE MUNCA

Maria P. a avut curajul de a patrunde pe teritoriul interzis femeilor. Urmarea pentru ea a fost ramanarea fara serviciu si imbolnavirea de o afectiune grava. Aceasta a mers la Frasinei deoarece sotul ei isi uitase acolo binoclul. Dorind sa il recupereze, femeia a cazut in plasa blestemata a Sfantului Calinic. Aceasta s-a recunoscut faptele si a fost indrumata apoi pentru a i se dezlega blestemul la Manastirea Cernica de langa Bucuresti.

CITESTE SI: Ritualul de magie alba care alunga bolile

2. FATA DE 16 ANI CARE A MURIT PENTRU CA NU SI-A ASCULTAT TATAL

Un sofer de camion cunostea foarte bine locul si, ca in orice iarna, transporta lemne la manastire. Intr-o zi acesta era in masina sa cu cei doi copii, fiul si fata in varsta de 16 ani. Acesta se ruga din toata inima la Dumnezeu ca in timpul in care descarca lemnele, tanara sa nu dispara pentru ca o poate paste blestemul. Insa, pana cand tatal fetei se ocupa cu treburile sale, aceasta a patruns pe teritoriul manastirii cu o sapca pe cap de-a fratelui sau: a baut inclusiv apa de la Izvorul Miraculos al Sfantului Calinic.

frasinei - 31072015 - 3

In drum spre casa, barbatul a facut un grav accident de masina: atat el cat si baiatul sau au supravietuit. Cea care a murit a fost tanara de 16 ani care statea in mijloc in cabina din cabion, intre tata si fratele mai mic.

frasinei - 31072015 - 4

Sursa foto: jurnalul.ro, promenada-culturala.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top