Connect with us

Revistateo.ro

Betty Salam, distrusă de durere! A murit pe patul de spital

Instant

Betty Salam, distrusă de durere! A murit pe patul de spital

Durere cumplită pentru familia lui David Onica, tânărul de 22 de ani din Brăila implicat într-un accident rutier în urmă cu câteva săptămâni.

David s-a stins din viață pe patul de spital, deși toată lumea spera ca el să-și revină. Foarte mulți oameni s-au implicat pentru a-l ajuta pe David, care avea mare nevoie de sânge. Printre cei care au lansat un apel în acest caz s-a numărat și Betty Salam.

Citește aici: Adevărul despre partida de sex oral cu Moni și Irinel. Totul a fost aranjat dinainte

David Onica a fost rănit grav în urma unui accident rutier. Împreună cu el, alţi patru tineri buzoieni au ajuns la Spitalul Judeţean Brăila. Incidentul rutier a avut loc pe DN2B, în localitatea Baldovineşti. După aflarea veștii, prietenii lui David Onica s-au mobilizat pe Facebook:

„Oricine poate şi este dispus este aşteptat mâine dimineaţă între orele 08:00-11:00 pe strada Radu S. Campiniu nr. 25 (Brăila) pentru a dona sânge pentru prietenul nostrum drag, David Onica, aflat acum într-o situaţie în care are nevoie de noi mai mult ca niciodată. Haideţi să ne unim şi să îi acordăm o şansă la viaţă. Distribuiţi, vă rog, cu cât ştie mai multă lume, cu atât şansele lui cresc. Mulţumesc!!”.

Mesajul a fost apoi viralizat, mai multe persoane implicându-se în ajutorarea lui David. Betty Salam s-a implicat și ea și a distribuit mesajul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top